Ilmoittautuminen | Yrittajat.fi

Etsi

Ilmoittautuminen

KUNNALLISJOHDON SEMINAARI 7.—8.6.2017

Tule mukaan syventämään omaa osaamistasi ja verkostoitumaan muiden alan ammattilaisten kanssa. Seminaarissa ei unohdeta myöskään rentoa yhdessäoloa.

Kunnallisjohdon seminaarille varattu hotellikiintiö on täynnä. 
Pyydämme tiedustelemaan vapaita majoituspaikkoja suoraan hotelleista.

» Siirry ilmoittautumislomakkeelle

Osallistumismaksut

 • osallistumismaksu 380 € + alv 24 % (yhteensä 471,20 €)

Osallistumismaksu sisältää seminaarin, iltatilaisuuden sekä ohjelmaan merkityt tarjoilut.
 
 

Ilmoittautuminen

 • Kaikki ilmoittautumiset ja hotellivaraukset tehdään samalla lomakkeella.
   
 • Onnistuneesta ilmoittautumisesta tulee välittömästi automaattivahvistus sähköpostiisi. Voit ilmoittaa samalla kertaa itsesi tai useamman henkilön. Voit maksaa kaikki ilmoittamasi henkilöt samalla laskulla.
   
 • Mikäli sinulla on ilmoittautumislomakkeeseen tai ilmoittautumiseen liittyviä kysymyksiä, ota yhteyttä kongressitoimisto Taviconiin, projektikoordinaattori Mirja Uotila, sähköpostitse kunnallisjohto@tavicon.fi tai puhelimitse 03 233 0422 (arkisin klo 9—16).
   
 • Kaikki muutokset ja lisäykset ilmoittautumiseen tai hotellivaraukseen tulee tehdä kirjallisesti sähköpostitse osoitteeseen kunnallisjohto@tavicon.fi.

Ryhmän ilmoittaminen

Koko ryhmän voi ilmoittaa samalla kertaa nettilomakkeen kautta, samalla saat myös ryhmälle yhteisen laskun.

Huom! Yhteisellä laskulla laskutetuista osallistujista osallistumisvahvistus lähetetään vain yhteyshenkilölle/ilmoittautumisen tekijälle.
 

Yhden henkilön ilmoittaminen ilman nimeä

Yksittäisen osallistujan voi ilmoittaa myös ilman nimeä, tai nimen voi vaihtaa myöhemmin, jos esim. luottamustoimen haltija vaihtuu. Ilman nimeä tapahtuvassa ilmoittautumisessa on kuitenkin hyvä olla esim. sukunimenä kunnan/kaupungin nimi ja toimiva sähköpostiosoite mahdollisia yhteydenottoja varten.
 

Ryhmän ilmoittaminen ilman nimiä

Ryhmän ilmoittaminen ilman nimiä edellyttää, että kaikki ryhmässä olevat henkilöt laskutetaan samalla laskulla ja näihin pätevät normaalit peruutusehdot.

Mikäli kaikkien ryhmään mukaan tulevien nimiä ei ole vielä tiedossa, voi ilmoittautumiset tehdä järjestelmään työnimillä 1, 2, 3 tai aa, bb, cc jne.

Ensimmäisen ilmoittautujan pitää kuitenkin olla oikea henkilö, ja muillakin on hyvä olla ”sukunimenä” ryhmän tunniste käsittelyn helpottamiseksi.

Ryhmän voi ilmoittautumisen yhteydessä maksaa luottokortilla, ottaa ”laskun vahvistuksen liitteenä” (pdf-muotoinen lasku tulee automaattisen vahvistuksen liitteenä ilman laskutuslisää) tai pyytää ”laskun”, jolloin Tavicon Oy lähettää laskun ilmoittamaanne osoitteeseen, laskutuslisä on 15 €/lasku.

 

Maksut ja vahvistukset

Kaikki maksut (osallistuminen ja majoitus) tulee suorittaa lomakkeella valitsemanne maksuvaihtoehdon mukaisesti.

Maksuvaihtoehdot:

 1. Luottokortti: Visa, Visa Electron, MasterCard tai Eurocard
  (Luottokorttimaksu vaatii varmentamisen pankkitunnustuksillaota pankkitunnukset esille)
   
 2. Lasku vahvistuksen liitteenä: voit ilmoittautuessasi ruksata lomakkeen lopussa vaihtoehdon ”lasku vahvistuksen liitteenä”. Saat silloin automaattivastauksen liitteenä pdf-muotoisen laskun varauksistasi ilman laskutuslisää.
   
 3. Laskutus: Tavicon Oy voi tehdä sinulle myös manuaalisen laskun, myös se lähetetään ensisijaisesti sähköpostilla pdf-liitteenä. Laskutuslisä 15 euroa lisätään jokaiseen laskuun (sis. alv. 24 %). Verkkolasku ei ole mahdollinen.

 
Mikäli joudumme tekemään uuden laskun ilmoittautumisen yhteydessä annettujen puutteellisten tai virheellisten laskutustietojen vuoksi, laskutamme jokaisesta uudesta laskusta erikseen oman laskutuspalkkion.

Huom! Maksuista ei saa vähentää pankki- tai laskutuskuluja.
 
 

Osallistumisvahvistus

Tavicon Oy lähettää osallistumisvahvistuksen kun ilmoittautuminen ja maksut on kokonaisuudessaan vastaanotettu.

Huom! Yhteisellä laskulla laskutetuista osallistujista osallistumisvahvistus lähetetään vain yhteyshenkilölle/ilmoittautumisen tekijälle.

 
 

Peruutusehdot

Kaikki peruutukset ja ilmoittautumista koskevat muutokset on tehtävä kirjallisesti Taviconiin sähköpostitse kunnallisjohto@tavicon.fi.

Mikäli osallistuminen perutaan kirjallisesti viimeistään 24.4.2017, osallistumismaksu palautetaan vähennettynä toimistokuluilla 50 €/henkilö. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista osallistumismaksua ei palauteta, ei myöskään peruuttamatta jääneistä osallistumisista.

Mikäli majoitusvaraus perutaan kirjallisesti 31.3.2017 mennessä, maksu palautetaan vähennettynä hotellin peruutuskulu 20 €/huone. 31.3.2017 jälkeen tehdyistä majoitusvaraus peruutuksista tai muutoksista maksuja ei palauteta.

Kehotamme kaikkia osallistujia tekemään peruutusturvan sisältävän vakuutuksen oman tai lähiomaisen vakavan sairastumisen tai kuoleman varalle. Kunnallisjohdon seminaari 2017 ei kuulu Valmismatkalain piiriin.
 
 

Kunnallisjohdon seminaarin ilmoittautumisiin ja majoituksiin liittyvät asiat

Tavicon Oy
Projektipäällikkö Pia Banerjee-Rikkonen
Projektikoordinaattori Mirja Uotila
PL 163, 33901 TAMPERE

vaihde 03 233 0400 (arkisin klo 9—16)
faksi  0207 701 201
kunnallisjohto@tavicon.fi
 
www.tavicon.fi