Ilmoittautuminen | Yrittajat.fi

Etsi

Ilmoittautuminen

KUNNALLISJOHDON SEMINAARI 23.—24.5.2018

Osallistumismaksut

 • 380 € + alv 24 %  (yhteensä 471,20 €)
 • Ilmoittautuminen päättyy ti 8.5.2018.
 • Voit kysellä viime hetken paikkoja kunnallisjohto@tavicon.fi tai 03 233 0422 (arkisin klo 9-16).

Osallistumismaksu sisältää seminaarin, iltatilaisuuden sekä ohjelmaan merkityt tarjoilut.

»Siirry ilmoittautumislomakkeelle

Kaikki ilmoittautumiset ja hotellivaraukset tehdään samalla lomakkeella. 

Onnistuneesta ilmoittautumisesta tulee välittömästi automaattivahvistus sähköpostiisi. Voit ilmoittaa samalla kertaa itsesi tai useamman henkilön. Voit maksaa kaikki ilmoittamasi henkilöt samalla laskulla.

Mikäli sinulla on ilmoittautumislomakkeeseen tai ilmoittautumiseen liittyviä kysymyksiä, ota yhteyttä kongressitoimisto Taviconiin, projektikoordinaattori Mirja Uotila, sähköpostitse tai puhelimitse 03 233 0422 (arkisin klo 9—16).

Kaikki muutokset ja lisäykset ilmoittautumiseen tai hotellivaraukseen tulee tehdä kirjallisesti sähköpostitse osoitteeseen .
 

 
Ryhmän ilmoittaminen

Koko ryhmän voi ilmoittaa samalla kertaa nettilomakkeen kautta, samalla saat myös ryhmälle yhteisen laskun.

Huom! Yhteisellä laskulla laskutetuista osallistujista osallistumisvahvistus lähetetään vain yhteyshenkilölle/ilmoittautumisen tekijälle.
 

Maksut ja vahvistukset

Kaikki maksut (osallistuminen ja majoitus) tulee suorittaa lomakkeella valitsemanne maksuvaihtoehdon mukaisesti.
 

Maksuvaihtoehdot:

 1. Luottokortti: Visa, Visa Electron, MasterCard tai Eurocard
  (Luottokorttimaksu vaatii varmentamisen pankkitunnustuksilla — ota pankkitunnukset esille.)
   
 2. Lasku vahvistuksen liitteenä: voit ilmoittautuessasi ruksata lomakkeen lopussa vaihtoehdon ”lasku vahvistuksen liitteenä”. Saat silloin automaattivastauksen liitteenä pdf-muotoisen laskun varauksistasi ilman laskutuslisää.
   
 3. Laskutus: Tavicon Oy voi tehdä sinulle myös manuaalisen laskun, myös se lähetetään ensisijaisesti sähköpostilla pdf-liitteenä. Laskutuslisä 15 euroa lisätään jokaiseen laskuun (sis. alv. 24 %). Verkkolasku ei ole mahdollinen.

Mikäli joudumme tekemään uuden laskun ilmoittautumisen yhteydessä annettujen puutteellisten tai virheellisten laskutustietojen vuoksi, laskutamme jokaisesta uudesta laskusta erikseen oman laskutuspalkkion.

Huom! Maksuista ei saa vähentää pankki- tai laskutuskuluja. 
 

Osallistumisvahvistus

Tavicon Oy lähettää osallistumisvahvistuksen kun ilmoittautuminen ja maksut on kokonaisuudessaan vastaanotettu.

Huom! Yhteisellä laskulla laskutetuista osallistujista osallistumisvahvistus lähetetään vain yhteyshenkilölle / ilmoittautumisen tekijälle.
 

Peruutusehdot

Kaikki peruutukset ja ilmoittautumista koskevat muutokset on tehtävä kirjallisesti Taviconiin sähköpostitse kunnallisjohto@tavicon.fi.

Mikäli osallistuminen perutaan kirjallisesti viimeistään 24.4.2018, osallistumismaksu palautetaan vähennettynä toimistokuluilla 50 €/henkilö.

Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista osallistumismaksua ei palauteta, ei myöskään peruuttamatta jääneistä osallistumisista.

Majoitusmaksu on sitova eikä sitä palauteta mahdollisen peruutuksen yhteydessä. Osallistumisen ja majoitusvarauksen voi siirtää toiselle osallistujalle, nimenmuutokset veloituksetta 30.4. saakka.

Kehotamme kaikkia osallistujia tekemään peruutusturvan sisältävän vakuutuksen oman tai lähiomaisen vakavan sairastumisen tai kuoleman varalle. Kunnallisjohdon seminaari 2018 ei kuulu Valmismatkalain piiriin.
 

Kunnallisjohdon seminaarin ilmoittautumisiin ja majoituksiin liittyvät asiat:

Tavicon Oy
Projektikoordinaattori Mirja Uotila
Projektipäällikkö Pia Banerjee-Rikkonen
PL 163, 33901 TAMPERE

Vaihde 03 233 0400 (ark. klo 9—16)
kunnallisjohto@tavicon.fi
 
www.tavicon.fi