Yhteistyössä 2017 | Yrittajat.fi

Etsi

Yhteistyössä 2017

ESPERI CARE

Esperi Care -konserni tarjoaa kodinomaisia ja monipuolisia asumispalveluita ikääntyneille, mielenterveyskuntoutujille sekä vammaisille. Teemme yhteistyötä yli 150 kunnan kanssa ja meillä on yli 4 700 asukaspaikkaa ympäri Suomea. Työllistämme 4 700 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista ja liikevaihtomme vuonna 2017 on yli 220 miljoonaa euroa. www.esperi.fi


FINNVERA

Onnistuneet omistajanvaihdokset ovat tärkeitä jatkuvuuden ja talouden elinvoimaisuuden kannalta. Yrityskauppa voi olla myös ponnahduslauta kasvuun. Finnveran tavoitteena on edistää rahoituksen keinoin yritysten omistajanvaihdoksia. Tarjoamme lainoja ja takauksia kauppahinnan maksamiseen, investointeihin ja käyttöpääomaan.

Lue lisää finnvera.fi/omistajanvaihdos

Hyville yrityskaupoille löytyy rahoitus!


HAKOSALO SOFTWARE

Hakosalo on erikoistunut tuottamaan kunnalliseen toimintaympäristöön soveltuvia digitaalisia asiakasratkaisuja. Pitkän kokemuksensa myötä se tuntee tarkasti vaatimukset, jotka elinkeinoelämä asettaa kuntaorganisaatioille.

Hakosalo Kunta -kokonaisratkaisu nivoo yhteen kuntaorganisaatioiden asiakas- ja palveluhallintaan liittyvät keskeiset osa-alueet. Sen avulla kaikki asiakastieto saadaan tallennettua yhteen keskitettyyn paikkaan. Tämä auttaa kunnallisia organisaatioita tuottamaan ensiluokkaisia digitaalisia palveluita alueen elinkeinoelämälle, kuntalaisille ja vierailijoille.

 » kunta.hakosalo.fi


LUONA

Sosiaali ja -terveyspalveluyhtiö Luona tuottaa neuvontaa, hoidon- ja palvelutarpeen arviointia sekä palveluohjausta 2 miljoonalle suomalaiselle. Tuemme päivittäin yli 2 300 omassa kodissa tai yhteisössä asuvaa avun tarpeessa olevaa ihmistä. Olemme julkisten ja yksityisten sote-toimijoiden sekä tulevaisuuden maakuntien kumppani soten arvioinnissa, palveluiden integroinnissa ja asiakasohjauksessa sekä yksilöllisten palvelu-polkujen toteuttamisessa. Tehtävämme on vahvistaa kumppaneidemme kilpailukykyä.

» www.luona.fi


OULUN KAUPUNKI

Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu.

Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään.

www.ouka.fi


PIHLAJALINNA OYJ

Pihlajalinna on Suomen suurin kotimaisessa omistuksessa oleva yksityinen sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluiden tuottaja. Asiakkaitamme ovat yksityishenkilöt, yritykset, vakuutusyhtiöt sekä julkisyhteisöt. Julkisyhteisöille kuten kunnille ja kuntayhtymille tuotamme julkisen palvelun piirissä olevia sosiaali- ja terveyspalveluja. Pihlajalinna maksaa kaikki veronsa Suomeen.

Tuotamme Dextra- ja ITE-nimisissä yksityisissä lääkärikeskuksissa ja sairaaloissa lääkärivastaanottojen lisäksi muun muassa monipuolisia kirurgisia palveluita, päivystyspalveluita, työterveyshuoltoa ja suunterveydenhoitoa. Pihlajalinna laajentuu tämän ja ensi vuoden aikana yli 10 uudelle paikkakunnalle ympäri Suomea. Samalla vaihdamme Dextra- ja ITE-lääkäriasemien sekä Dextra-sairaaloiden nimeksi Pihlajalinna.

www.pihlajalinna.fi


SUOMEN ITSENÄIDYYDEN JUHLARAHASTO SITRA 

Suomen itsenäisyyden juhlarahasto Sitra rakentaa huomisen menestyvää Suomea. Ennakoimme yhteiskunnan muutosvoimia ja niiden vaikutuksia suomalaisiin. Etsimme käytännön tekemisellä uusia toimintamalleja muun muassa sote-palveluissa ja niiden rahoituksessa sekä vauhditamme kestävään hyvinvointiin tähtäävää liiketoimintaa. Julkisoikeudellisena rahastona toimimme suoraan eduskunnan alaisuudessa.

Lue lisää: www.sitra.fi


SUOMEN HOIVATILAT OYJ

Suomen Hoivatilat Oyj on erikoistunut päivä- ja hoivakotikiinteistöjen sekä palvelukortteleiden tuottamiseen, omistamiseen ja vuokraamiseen.
 
Yrityksille olemme partneri, joka huolehtii kiinteistöhankkeet alusta loppuun, tontin hankinnasta valmiin erityiskiinteistön ylläpitoon saakka. Kunnille olemme kokonaisvaltainen kumppani, joka auttaa kuntia ratkaisemaan palveluiden ”pullonkauloja” ja tilahaasteita ilman kunnan omia kiinteistöinvestointeja. Nopea ja helppo toimintamallimme on tuonut moniin kuntiin uusia palveluntuottajia, työpaikkoja ja kustannussäästöjä.

www.hoivatilat.fi