Yhteistyössä | Yrittajat.fi

Etsi

Yhteistyössä

EAZYBREAK OY

Eazybreak on suomalainen kohdennettuun maksamiseen erikoistunut kasvuyritys. Eazybreakin mobiilipalvelu työsuhde-eduille automatisoi etujen jakamisen, laskutuksen ja raportoinnin. Sen avulla kunnan on mm. helppo tehostaa ja yhtenäistää henkilöstönsä lounasetukäytäntöjä — ja saada siten merkittäviä säästöjä.

Eazybreak skaalautuu laaja-alaisesti kunnan moninaisiin tarpeisiin kohdennetulle maksamiselle, kuten liikunta- ja kulttuuriedulle tai työsuhdematkalipuille.

www.eazybreak.fi


FINNVERA

Onnistuneet omistajanvaihdokset ovat tärkeitä jatkuvuuden ja talouden elinvoimaisuuden kannalta. Yrityskauppa voi olla myös ponnahduslauta kasvuun. Finnveran tavoitteena on edistää rahoituksen keinoin yritysten omistajanvaihdoksia. Tarjoamme lainoja ja takauksia kauppahinnan maksamiseen, investointeihin ja käyttöpääomaan.

Lue lisää finnvera.fi/omistajanvaihdos

Hyville yrityskaupoille löytyy rahoitus!


PARMACO OY

Jokaisella lapsella tulisi olla oikeus nauttia huippulaatuisesta opetuksesta toimivissa ja asianmukaisissa tiloissa. Parmaco lainaa laadukkaita päiväkoteja ja kouluja, jotka eivät pakota kuntia mammuttimaisiin investointiohjelmiin ja joiden kulut ovat tarkasti tiedossa jo etukäteen. Lisäksi tilamme joustavat tarpeiden ja lapsimäärän mukaan, jolloin käytössä on aina oikea määrä tiloja oikeaan aikaan. Lainaamme oikeita rakennuksia.

www.parmaco.fi


TAMPEREEN KAUPUNKI

Tampere tunnetaan rohkeudestaan uudistua. Ei ole sattumaa, että Tampere on Suomen toivotuin asuinpaikka, halutuin opiskelukaupunki ja suosituin matkailukohde.

Yrityksille Tampere on entistä enemmän uuden liiketoiminnan mahdollistaja. Käytännössä kaupunki avaa haasteitaan ja suunnitelmiaan yrityksille sekä edistää erilaisten yhteiskehitysprojektien ja alustaratkaisujen syntymistä, joissa yritykset yhdessä kehittävät tuotteitaan aidoissa ympäristöissä. Tuloksena on kansainvälisesti kiinnostavia tuotteita sekä sujuvampi arki kaupunkilaisille.

www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen