Etsi

YRITTÄJYYS ON VOIMAVARA

Kunnan ja tulevien maakuntien päätöksillä on vaikutusta jokaisen yrittäjän toimintaympäristöön. Uskomme, että kun kunta ja maakunta edistävät yrittäjyyttä, syntyy työtä ja hyvinvointia. Tämän sivuston tarkoitus on tarjota tietoa ja työkaluja yrittäjähenkisen kunnan ja maakunnan rakentamiseen.

Suomen yrityksistä 99,8 prosenttia on pk-yrityksiä eli alle 250 henkeä työllistäviä. Suomen Yrittäjissä on jäsenenä yli 100 000 pk-yritystä. Yrittäjäjärjestö on paikallisyhdistyksen kautta läsnä Suomen kunnissa. Aluejärjestömme taas ovat luonteva yhteistyökumppani tuleville maakunnille. Toimialakohtaista yrittäjyysosaamista löydät toimialajärjestöiltämme. Myös asiantuntijamme Suomen Yrittäjissä ovat käytettävissäsi.

Ota meihin yhteyttä – rakennetaan yhdessä yrittäjähenkinen kunta ja maakunta.

Suomen Yrittäjien hankintaneuvonnan tavoitteena on saada kunnat, maakunnat ja muut hankintayksiköt pyytämään tarjouksia siten, että pk-yritykset voivat osallistua sekä toisaalta aktivoida pk-yritykset jättämään tarjouksia julkisiin hankintoihin. Hankintaneuvonta palvelee jokaisessa aluejärjestössämme.


KÄSIKIRJA KUNTA- JA MAAKUNTASTRATEGIAAN

Käsikirja pohtii kunta- ja maakuntastrategiaa yrittäjien ja yrittäjyyden näkökulmasta.

Tavoitteemme on antaa työkaluja yrittäjyyttä edistävän strategian rakentamiseen sekä yrittäjät huomioivaan valmisteluun ja päätöksentekoon.

» Käsikirja kuntastrategiaan
 
» Käsikirja maakuntastrategiaan