Tehdään yhdessä Lähilauantaista iso valtakunnallinen tapahtuma!

Hyödynnä Työkalupakista löytyviä valmiita materiaaleja!


JULISTEET JA OVIKYLTTI

JULISTEET, koot A4 pysty ja A3 pysty

  • Työkalupakista voit ladata joko valmiin Lähilauantain mainosjulisteen tai julistepohjan, johon voit itse kirjoittaa haluamasi infomaation.
  • Julisteita kannattaa kiinnittää ulko-oveen tai näyteikkunaan, ja pienempää kokoa voi hyödyntää esim. kassapöydällä pleksissä tai sisätilassa seinällä.

OVIKYLTTI, A4 vaaka

  • Ovikyltti kannattaa laittaa ulko-oveen, jos yrityksellä on poikkeuksellinen aukioloaika Lähilauantaina. Kyltissä on tyhjä kenttä kellonaikojen täyttämiseen.

BANNERIT

Bannereita voit käyttää esimerkiksi yrityksen uutiskirjeissä tai nettisivuilla. Bannerista voi linkata suoraan Yrittäjien Lähilauantai-kampanjasivulle www.lahilauantai.fi tai yrityksen omille sivuille, jos siellä kerrotaan, miten yritys on mukana Lähilauantaissa.

SOSIAALINEN MEDIA

Materiaaleja voit käyttää kuvituksena Facebookissa, Instagramissa ja LinkedInissä, kun postaat aiheesta Lähilauantai. Voit myös hyödyntää valmista 10 sek animaatioita.

Kuvien tallennus:
Klikkaa kerran hiirellä haluamaasi materiaalia ja tallenna koneellesi hiiren oikealla painikkeella → Tallenna linkki nimellä.

Videoanimaation tallennus:
Kaksoisklikkaa hiirellä videota. Avautuvalla sivulla klikkaa videon päällä ja tallenna hiiren oikealla painikkella → Tallenna video nimellä.

Käytä postauksissa #ostapienelta #lahilauantai #kuntavaalit #eikuntaailmanyrityksiä

SOMEMATERIAALIT

KEHYKSET

Voit myös näyttää olevasi mukana Lähilauantaissa lataamalla Facebookin profiilikuvaasi Lähilauantai-kehyksen. Kehyksiä on kaksi erilaista ja löydät ne täältä

Ohjeita ja tekstejä somepostauksiin (Word-dokumentti)