Tillsammans gör vi Lokal lördag till ett stort nationellt evenemang!

Dra nytta av det färdiga materialet i verktygslådan!


AFFISCHER OCH DÖRRSKYLT

AFFISCHER, stående A4 och A3 format

  • I verktygslådan kan du ladda ner antingen färdiga reklamaffischer för Lokal lördag eller en affischmall där du själv kan fylla i önskad information.
  • Affischerna passar bra på ytterdörren eller i skyltfönstret, och det mindre formatet kan användas t.ex. på plexiglaset vid kassan eller inomhus på väggen.

DÖRRSKYLT, A4 liggande

  • Dörrskylten är bra att fästa på ytterdörren om företaget har avvikande öppettider under Lokal lördag. På skylten finns ett tomt fält för öppettiderna.

BANNRAR

Bannrarna kan du använda till exempel i företagets nyhetsbrev eller på webbplatsen. Från en banner kan du länka direkt till Företagarnas kampanjsida Lokal lördag www.lahilauantai.fi eller till företagets webbplats, om där finns information om hur företaget deltar i Lokal lördag.

SOCIALA MEDIA

Materialet kan du använda som bilder på Facebook, Instagram och i LinkedIn när du gör inlägg om ämnet Lokal lördag. Du kan också använda den färdiga 10 sekunder långa animationen.

Spara bilderna:
Klicka en gång på det material du vill ha och spara det på din enhet via den högra musknappen → Spara länk som.

I inläggen kan du använda #köpfråndesmå #lokallördag #kommunalval #ingenkommunutanföretag

SOMEMATERIAL

RAMAR

Du kan också visa att du deltar i Lokal lördag genom att lägga till en Lokal lördag-ram till din profilbild på Facebook. Det finns två olika ramar och du hittar dem här

Instruktioner och texter för någon post (Word-dokument)