Etsi

Opiskelijat

Nuoret Yrittäjät on yhteisö, johon ovat tervetulleita myös yrittäjyydestä kiinnostuneet tai yritystoimintaa aloittelevat opiskelijat. Tarjoamme opiskelijalle tukea, työkalut ja valmiit verkostot yrittäjyyden alkutaipaleelle opintojen oheen.

LIITY JÄSENEKSI TÄSTÄ!

Suomen Yrittäjien opiskelijajäsenyys

Opiskelijana täyden hyödyn toiminnastamme saat liittymällä Suomen Yrittäjien opiskelijajäseneksi. Opiskelijajäsenenämme olet osa Nuorten Yrittäjien verkostoamme, johon kuuluu jo liki 10 000 alle 36-vuotiasta yrittäjäjärjestön jäsenyrittäjää.

  • Jäsenyys on tarkoitettu sinulle, joka olet kiinnostunut yrittäjyydestä ja opiskelet täysipäiväisesti perusasteella, lukiossa, ammattioppilaitoksessa, ammattikorkeakoulussa tai yliopistossa.
  • Jäseneksi voit siis liittyä, jos et tällä hetkellä toimi yrittäjänä vaan olet täysipäiväinen opiskelija. Jos olet yrittäjä, niin suosittelemme täysjäsenyyttä
  • Opiskelijajäsenenä saat käyttöösi kattavan etu- ja palvelupaketin, joka vauhdittaa yrittäjyyshaaveitasi opintojesi ohessa.
  • Opiskelijajäsenyys on maksuton.
  • Liittymisesi jälkeen sinulle lähetetään sähköpostilla varmistus.

Mitä yrittäjyys on, ja mistä pitää aloittaa? 

Yrittäjyys antaa vapautta ja vaatii rohkeutta. Se on mahdollisuus tehdä sitä, mitä eniten haluat, juuri sillä tavalla kuin itse tahdot. Täältä löydät tärkeimmät vinkit, joilla pääset alkuun: yksi hyvä idea voi muuttaa koko elämäsi. Onnea matkallesi kohti unelmia!

Yrittäjyysmateriaalia opettajille

Opettajille yrittäjyyskasvatuksen tueksi Suomen Yrittäjät on koonnut yrittäjyysmateriaalia, jota opettaja voi hyödyntää opetuksessaan.  Materiaali sopii käytettäväksi eri kouluasteilla ja aihekokonaisuuksissa.

» Tutustu materiaaliin