Etsi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Media & kumppanuudet

  • Verkostopäällikkö Aicha Manai, p. 044 555 3220, aicha.manai@yrittajat.fi
  • Tutkimuksia & tilastoja
  • Etsitkö tietoa nuorisoyrittäjyydestä?
  • Katso sivustollemme tekemä tutkimus- ja tilastokoonti.

Nuorten Yrittäjien verkostoja löytyy eri puolelta maata. Yhteisö tuottaa alueensa nuorille yrittäjille ja opiskelijoille verkostotapahtumia ja koulutuksia sekä toimii linkkinä oppilaitoksiin ja nuorisojärjestöihin. Olet toki tervetullut minkä tahansa alueen tapahtumiin ja toimintaan mukaan. 

Oman alueesi Nuorten Yrittäjien verkoston toimijat ja yhteystiedot ovat alla olevalla välilehdellä.

Kuvassa olevan Nuorten Yrittäjien verkoston johtoryhmän jäsenten esittely alla olevalla välilehdellä.

NUORTEN YRITTÄJIEN YHTEISÖT ALUEILLA

NUORTEN YRITTÄJIEN VERKOSTON JOHTORYHMÄ

PUHEENJOHTAJA

Jenni Parpala | Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjät ry 

 

Mä oon Jenni Parpala, Lapista, nykyisin Vaasassa kortteeraava. Äiti, yrittäjä, vaikuttaja. Olen Kiffel nimisestä yrityksestä, jonka olemassa olon tarkoitus on, että mikään ei ole tärkeämpää kuin toisemme. Senpä takia tarjoamme lisää aikaa asiakkaillemme; teemme yritys- ja kotisiivouksia Vaasan alueella.

Vapaa-ajalla harrastan Suomen Yrittäjiä ja syksyisin etin metsissä sieniä ja marjoja. Ja myönnetään, käyn säännöllisen epäsäännöllisesti syvänvedenjumpassa. Suosittelen!

 

JÄSENET

Eemeli Alanne | Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät ry

Olen Nuorten Yrittäjien verkoston johtoryhmän opiskelijajäsen. Olen ollut aktiivinen yrittäjyyden mahdollistaja jo yli viiden vuoden ajan ja nykyisin myös kevytyrittäjä itse. Toimin operatiivisena johtajana Nuori Yrittäjyys ry:ssä, joka vahvistaa opiskelijoiden yrittäjämäisiä taitoja ja valmiuksia. Tällä hetkellä viimeistelen gradua Oulun yliopistossa ja opintojen aikana olen toiminut Oulu Entrepreneurship Societyn puheenjohtajana 2017-2019 eli opiskelijoiden yrittäjyyskenttä on todella tuttu.

Tapio Auvinen | Helsingin Yrittäjät ry

Olen 25-vuotias viestinnän sarjayrittäjä. Oma ensimmäinen laajempi kokemus yrittäjänä oli, kun vuokrasin ystävieni kanssa pitserian liiketoiminnan kesän ajaksi. Nyt pyöritän valo- sekä videokuvaukseen keskittyvää yritystä (www.aamumehu.fi) sekä toimin perustajajäsenenä podcast tuotantoihin keskittyvässä yrityksessä

Pauliina Haimivaara | Savon Yrittäjät ry

Olen 29-vuotias käsityöyrittäjä Kiuruvedeltä. Puukäsityöläinen suvussani kolmannessa polvessa. Verhoilu- ja pintakäsittelytöitä tarjoava yritykseni Verhoomo Haimivaara täyttää 2020 elokuussa 4 vuotta. Puutyöt ja huonekaluhistoria on ollut minulle rakas harrastus iästä huolimatta jo 20 vuotta. Olen Savon Nuorten Yrittäjien varapuheenjohtaja, ja ollut toiminnassa mukana vuodesta 2018.

Mika Hippeläinen | Pirkanmaan Yrittäjät ry

Minä olen Mika Hippeläinen, kotoisin Pirkanmaalta Pälkäneen kunnasta, 300 asukkaan Rautajärven kylästä. Toimin yrittäjänä MKH Rakennustarvike Oy:ssä, jonka toimialana on rakennustarvikkeiden jälleenmyynti ja valmistus sekä rakennuspalvelut. Yrittäjäyhdistystoiminnassa olen ollut mukana noin neljä vuotta toimien mm. paikallisyhdistyksen puheenjohtajana, kuin myös Pirkanmaan Nuorten Yrittäjien johtoryhmässä.

Sanni Kaikkonen | Helsingin Yrittäjät ry

 

Olen 35-vuotias henkilöstövälitys- ja tapahtuma-alan yrittäjä Helsingistä. Sunnyone Promotion Oy välittää promoottoreita ja tapahtumatyöntekijöitä yrityksille markkinointi- ja myynninedistämistarkoituksiin jo 9 vuoden kokemuksella. Toimistomme sijaitsee Espoon Otaniemessä, ja satojen ammattilaisten freelancer-verkostomme kattaa paikallisesti koko Suomen. Toimin ensimmäistä vuotta Nuorten Yrittäjien verkoston johtoryhmässä viiden vuoden järjestötaustasta käsin. Toimin viimeiset viisi vuotta aktiivisena jäsenenä HYNYn (Nuoret Yrittäjät Helsinki) hallituksessa, josta kaksi vuotta puheenjohtajana.

 

 

Tiia Keskinen | Pääkaupunkiseudun Yrittäjät ry

 

Olen käännös- ja tulkkikeskusyrittäjänä kielimuureja rikkova joka paikan intomielinen duunari. Istun Vantaan Yrittäjien hallituksessa ja Vantaan Nuorten Yrittäjien verkostossa.

 

 

Anu Kuivaniemi | Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät ry

Nimeni on Anu Kuivaniemi. Vaikeampi on vastata kysymykseen "kuka olen?". Asun Seinäjoella Etelä-Pohjanmaalla ja ikää tulee juuri 30-vuotta. Yrittäjyys on tullut tärkeäksi osaksi minua ja tekemisiäni. Olen toiminut jo useammassa yrityksessä ja aina on jotain uusia ideoita vireillä. Tykkään kehitellä kaikkea uutta enkä malta puurtaa saman rutiinin parissa kovin pitkään. Haaveilen inspiroivasta hallitustyöstä ja hyvien tyyppien kanssa työskentelystä erilaisissa projekteissa. Tykkään matkustaa ja sisustaa kotia, sekä leikkiä kotona olevan pienen karvavauvan kanssa.

Katri Kulmala | Varsinais-Suomen Yrittäjät ry 

Olen vauhdikas ja sosiaalinen kahden lapsen äiti ja maalaistyttö Salosta. Arjen komboni koostuu vanhemmuuden ja työelämän lisäksi sivutoimisesta yrittäjyydestä, itseni kehittämisestä sekä yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta. Olen yrittäjäperheen kasvatti ja joulusesongit kuluvatkin vahvasti perheyritykseni parissa. Roolini yrityksessä on kasvanut muutaman viime vuoden aikana mm. vanhempieni ikääntymisen myötä, mutta toimin kuitenkin edelleen päätoimisesti palkkatyössä.

Uskon, että verkostoituminen on yksi tämän päivän tärkeimmistä menestystekijöistä. Aikana, jolloin elämme jatkuvassa informaatioähkyssä ja koko maailma on kaikkien ulottuvilla, on tärkeää olla aktiivinen ja vaikuttaa asioihin. Haluan olla mukana tapahtumissa ja keskusteluissa sekä näin edistää tärkeäksi kokemiani teemoja. Tätä polkua seuraten löysinkin itseni yhtenä päivänä Nuorten Yrittäjien verkoston johtoryhmästä!

Haluan olla omalta osaltani mukana rakentamassa entistäkin yrittäjämyönteisempää Suomea ja vaikuttaa positiivisesti erityisesti nuorten yrittäjien asemaan ja toimintaympäristöön.

 

Kati Pasto | Etelä-Pohjanmaan Yrittäjät ry

 

 

Jussi Pirhonen| Satakunnan Yrittäjät ry

 

Milla Saarela | Lapin Yrittäjät ry

Olen Milla Saarela, 34-vuotias perheenäiti sekä monialayrittäjä Posiolta -Lapin Taikamaasta. Teen mm. Kirjanpitoja sekä ohjaan ryhmäliikuntaa. Hienoa olla mukana Nuorten Yrittäjien johtoryhmässä ja odotan innolla toiminnan starttaamista!

 

Sebastian Stenfors | Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjät ry

 

Satu Viiru | Etelä-Karjalan Yrittäjät ry/Suomen Kuntoutusyrittäjät ry

Olen Satu Viiru, fysioterapeutti ja fysioterapia-alan yrittäjä Lappeenrannasta. Työskentelen yrittäjänä Lappeenrannan Fysiokaari  Oy:ssä. Harrastan tanssia, kuntosalia, lenkkeilyä, rengastrapetsiakrobatiaa ja sisustamista. Kuulun Etelä-Karjalan Yrittäjiin ja toimin Etelä-Karjalan Nuorten Yrittäjien vetotiimisssä.

Minua kiinnostaa hyvin paljon nuorten yrittäjien toiminnan kehittäminen niin paikallisesti kuin valtakunnallisestikin. Tämän lisäksi olen innostunut tekemään töitä nuorten yrittäjien terveyden edistämiseksi.

TYÖVALIOKUNNAN EDUSTAJA
Petri Salminen | Keski-Suomen Yrittäjät ry