MAKSUTON LAKINEUVONTA

Ongelmia? Soita 09 229 222, saat avun nopeasti ja Yrittäjien jäsenenä maksutta. 

Asiantuntijat neuvovat sinua muun muassa:

 • Työelämän juridiikassa ja TES-asioissa
 • Yrittäjänsosiaaliturvassa
 • Verotuksessa
 • Maksukyvyttömyydessä
 • Yritysjuridiikassa
 • Sopimusoikeudessa

Jäsenenä käytössäsi on myös aluejärjestöjen neuvontapalvelut.

» yrittajat.fi/neuvontapalvelut

RAHANARVOISET JÄSENEDUT

Jäsenenä säästät rahaa. Suomen Yrittäjien jäsenkortilla ja mobiilikortilla saat tuntuvia alennuksia kumppaneiltamme mm. polttoaineesta, matkoista, majoituksesta, vakuutuksista, työsuhde-eduista, tukkukaupasta, aikakauslehdistä, lakipalveluista ja liittymäpalveluista.

 

Tutustu tarkemmin Fennian, Elisan, Nesteen, Teboilin, Metro-tukun, Asiakastiedon, Clarion Hotelsin, Scandicin, Viking Linen, Silja Linen, Jurinetin, Yrityspörssin, Fundun sekä muiden kumppanien reiluihin etuihin. 

» yrittajat.fi/jasenedut

VERKOSTOT JA YHTEISÖ TUKENASI

Löydät verkostostamme potentiaalisia kumppaneita ja asiakkaita, tapaat toisia yrittäjiä ja kotipaikkakuntasi päättäjiä. Oli sinulla sitten yksittäinen ongelma, tarve löytää samalla alalla toimivia yrittäjäkollegoita tai halu päästä kuntasi päättäjän kanssa juttusille, autamme löytämään juuri oikean ihmisen.

 

Facebook-ryhmässä keskustelet ja jaat ajatuksia sekä kokemuksia muiden yrittäjien kanssa.Mentorisi.fi-palvelussa voit auttaa osaamisellasi muita yrittäjiä tai löytää sparraajan sinun yritystoimintasi kehittämiseen.

» synergia.yrittajat.fi  » mentorisi.fi  » facebook.com/suomenyrittajat

JÄSENHINTAISET KOULUTUKSET

Kanssamme päivität osaamisesi huippukuntoon jäsenetuhinnoin. Kaipaatko esimerkiksi vinkkejä markkinointiin sosiaalisessa mediassa? Mietitkö, miten voit tehostaa myyntiä? Haluatko sparrausta esimiestaitoihin? Onko tuloslaskelman ja taseen erät sekä tunnusluvut hallussa? Tai etsitkö kenties vahvistusta viestisi perille menoon? Näihin ja moniin muihin aiheisiin saat oppeja Suomen Yrittäjien webinaareista ja seminaareista. 

Webinaareihin osallistujat saavat myös tallenteen itselleen ja voivat näin palata koulutuksen pariin uudemman kerran. 

 

Osa koulutuksista on jäsenille maksuttomia ja maksullisista saat jopa 40 prosentin jäsenalennuksen. 

» yrittajat.fi/koulutukset

KONKREETTINEN HYÖTYTIETO

Yrittajat.fistä löydät varmasti luotettavaa tietoa, apua ja vinkkejä yritystoimintaan. Jäsenenä pääset hyödyntämään esimerkiksi:

 

 • Asiakirjapankkia, jossa on 70 erilaista asiakirjapohjaa yrityksesi käyttöönLaskureita, jotka auttavat mm. alennusten suunnittelussa ja työnantajamaksujen arvioinnissa. 
 • Oppaita, joista löydät arvokasta tietoa aina verkkokaupan myynnin käynnistämisestä yrityksen kirjanpitoon ja tietosuojaan.
 • Tietopaketteja yritystoiminnan eri osa-alueista esim. verotuksesta, sosiaaliturvasta, kansainvälistymisestä ja taloushallinnosta.

Pidämme sinut myös ajan tasalla yrittäjille tärkeistä uutisista ja ilmiöistä. Toimituksemme laatii ja kokoaa yrittäjän näkökulmasta mielenkiintoiset uutiset, tarinat ja tietoiskut verkkosivuille, uutiskirjeeseen sekä jäsenlehteen.

» yrittajat.fi/yrittajan-abc

VAIKUTAMME JÄSENTEMME PUOLESTA

 • Yksin on vaikea saada ääntänsä kuulumaan. 
 • Me pidämme puoliasi.Vaikuttaminen vaatii pitkäjänteisyyttä: kannanottojen laatimista sekä istumista lainvalmistelutyöryhmissä, valiokunnissa ja ministeriöiden kuulemisissa.
 • Teemme tämän, jotta yrittäjänä olisi Suomessa vuosi vuodelta vähän parempi olla.

Lue, mitä työtä olemme tehneet pk-yrittäjien tilanteen helpottamiseksi koronariisin aikana

» yrittajat.fi/tukenasi