Etsi

Emergency banner

Ajantasaiset tiedot koronasta yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

yksinyrittäjät

Työ- ja elinkeinoministeriö tiedotti perjantai-iltana yksinyrittäjätuesta, jota kunnat alkavat jakaa yksinyrittäjille. Tukeen varataan 100 miljoonaa euroa eduskunnan torstaina päättämästä miljardin euron tukisummasta. – On hyvä, että yksinyrittäjille aletaan suunnata suoraa tukea. Arvostamme, että yrittäjien hätähuuto on kuultu, Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen kommentoi.
– Hallituksen pitää antaa yrityksille enemmän suoraa tukea niin, että valtio ja sosiaalivakuutuslaitokset ottavat vastuulleen yrittäjien ja työnantajien sosiaalivakuutusmaksut heti. Nyt on syvä kriisi. Järein tukiarsenaali ei voi jäädä varikolle, Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen vaatii. Yrittäjät kiittää hallitusta siitä, että se edistää yrittäjien työttömyysturvaa. – Se on todella tarpeen, Pentikäinen kiittää. 
Onko joku yksinyrittäjä yllättänyt sinut poikkeuksellisen hyvällä palvelulla tai isolla valikoimalla? Tai joku suurempi yritys vakuuttanut vaikuttavuudellaan? Ilmianna yritykset kilpailemaan vuoden tärkeimmistä yrittäjäpalkinnoista! 
Yrittäjävähennys, liikunta- ja kulttuurisetelien verovähennysoikeus toiminimiyrittäjille ja omistajanvaihdosten edistäminen. Siinä tärkeimmät kärjet, joita Suomen Yrittäjien yksinyrittäjäverkoston johtoryhmä pitää esillä tänä vuonna.