Tähän joukkoon kannattaa todella kuulua! | Yrittajat.fi

Etsi

Tähän joukkoon kannattaa todella kuulua!

Mitäkö mietin? No sitä mietin, että on aika helpottunut olo! Tämä vuosi alkaa olla pulkassa, kokoussuma on ohitettu, työkalenteri on täynnä, mutta joululoma jo häämöttää. On aika kiitollinen olo.

Sitäkin mietin, että oletteko muuten koskaan ajatelleet sitä, että ketkä kaikki tekevät töitä sen eteen, että yrittäminen muuttuisi kokoajan jouhevammaksi?  Ja, että meidän yrittäjien asiat pysyvät keskusteluissa ja meidän asioita nostetaan pöydälle? Minä olen tänä vuonna miettinyt tuotakin asiaa ja todennut, että näitä ihmisiä on todella paljon.

Itse olen vain pikkiriikkinen osa tätä isoa kokonaisuutta, jonka osaset meidän yrittäjien asioita hoitaa ja edistää. Kuitenkin, minunkin vuoteeni mahtuu älytön määrä tunteja, jotka olen antanut yrittäjien asioille.

Olen istunut lukemattomissa kokouksissa, palavereissa ja tilaisuuksissa, olen kirjoittanut  tuhansia sähköposteja, tekstiviestejä, WhatsApp- ja Messenger-viestejä. Olen soittanut satoja puheluita, pitänyt puheita, lukenut vetoomuksia, muistanut aloittavia ja lopettaviakin yrittäjiä.

Olen ollut mukana piispantarkastuksessa, kunnan 150-vuotisjuhlassa, puheenjohtajaristeilyllä, Valtakunnallisilla yrittäjäpäivillä, Kunnallisjohdon seminaarissa, vieraillut eduskunnassa ja erilaisissa yrityksissä.

Olen mukana hallituksissa, kauppiastoimikunnassa, kunnan strategiatyöryhmässä, yksinyrittäjien verkostoryhmässä…

Välillä olen ajatellut, että lopetan kaiken! Keskityn vain omiin juttuihini! Se kestää hetken ja sitten taas – INNOSTUN – saan energiaa ja voimaa!

Totean, että tätä minä haluan tehdä. Kaikista eniten saan voimaa siitä, kun onnistumme jonkin tilaisuuden tai tapahtuman toteuttamisessa tai oikeastaan eniten saan voimaa siitä, kun näen, että muutkin innostuvat! Ne pitkänlinjan yrittäjätkin, jotka ajattelevat, että kaikki on jo nähty, koettu ja kokeiltu!

Nyt on siis todellakin päällimmäisenä mielessä kiitollisuus ja tunne siitä, että tähän joukkoon kannattaa todella kuulua! Tänäänkin olen erityisen ylpeä siitä, että olen vimpeliläinen yrittäjä.

Oikein tunnelmallista joulunaikaa teille kaikille ja muistakaa hieman huilatakin, niin jaksetaan taas ensi vuonna painaa täysillä eteenpäin! 

Blogissa kurkistamme yksinyrittäjien arkeen ja edunvalvontaan

Teija Uitto-Kohonen

Kirjoittaja toimii Vimpelin Yrittäjien puheenjohtajana kolmatta vuotta ja on kuulunut Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien Yksinyrittäjien verkostoryhmään alusta saakka, tämän vuoden alusta puheenjohtajan roolissa. Hän on mukana Vimpelin kunnan kehittämistyöryhmässä. Yksinyrittäjyyttä takana reilut kuusi vuotta, mutta kosketuspintaa löytyy myös työnantajayrittäjyyteen.