YRITTÄJYYSOPETUSKILPAILU 2019

Suomen Yrittäjät etsii joka kevät valtakunnallisella yrittäjyysopetuskilpailulla innovatiivisimpia ja vaikuttavimpia yrittäjyyspedagogiikan malleja ammatillisen koulutuksen kentältä. Kilpailussa on sarjat sekä toisen asteen ammattioppilaitoksille että korkea-asteen ammattikorkeakouluille.

Vuoden 2019 kilpailun teemana on yrittäjyyden ekosysteemi.

Tavoitteena on tuoda esiin yrittäjyysopetuksen malleja, jotka innostavat oppimaan ja kehittymään osana yrittäjyyden ekosysteemiä eli kasvuympäristöä. Malli voi olla uusi tai jokin olemassa oleva, säännöllisesti toteutettava kokonaisuus. Sen sisältö ja menetelmät ovat vapaasti valittavissa. 

Yrittäjyysopetus on parhaimmillaan innostavaa, luovaa, toiminnallista ja yhdessä tekemistä – kuten yrittäjyyskin. Nämä arvot toimivat myös kilpailun arviointikriteereinä.

Kuvaa yrittäjyyden ekosysteemi ja yrittäjyysopetuksen malli

Yrittäjyyden ekosysteemi on asiakaslähtöinen verkosto, joka kokoaa yhteen erilaiset yrittäjyyden kasvattamiseen ja kehittämiseen valjastetut palvelut ja toisiinsa kytketyt ympäristöt. 

Miltä näyttää oppilaitoksenne yrittäjyyden ekosysteemi? Kuvaa kilpailutyössä yrittäjyyden ekosysteemi ja se kuinka yrittäjyysopetuksenne malli rikastuttaa ekosysteemiä ja vahvistaa sen tuloksia ja vaikuttavuutta.

Paras malli palkitaan ja hyvät käytännöt jaetaan

Kilpailutyöt julkaistaan Suomen Yrittäjien sivustolla www.yrittajat.fi ja voittaja julkistetaan 21.–23.5.2019 Joensuussa pidettävässä Taitaja2019-tapahtumassa. Voittaja saa palkinnoksi diplomin sekä 3 lippua Valtakunnallisille yrittäjäpäiville, jotka järjestetään Lahdessa 18.–19.10.2019.

Palkittavan mallin valitsee kilpailuraati, jossa ovat edustettuina Suomen Yrittäjät, Pohjois-Karjalan Yrittäjät, Taitaja2019, Osku ry ja Sakki ry.

Ammattioppilaitosten ja ammattikorkeakoulujen menneiden vuosien parhaat mallit ovat myös kaikkien nähtävillä.

Kilpailukutsut

 


JÄRJESTÄVÄT