Central Ostrobothnian Entrepreneurs

Tervetuloa mukaan!

Keski-Pohjanmaan Yrittäjät ry. on pienten ja keskisuurten yritysten edunvalvoja, puolenpitäjä ja kumppani. Mitä enemmän meitä on, sitä vaikuttavammin voimme edistää yrittäjien asiaa. Tavoitteenamme on että, alueen yrityksillä olisi parhaat mahdolliset edellytykset toimia, kasvaa ja kansainvälistyä. Toimimme myös Suomen Yrittäjien virallisena aluejärjestönä, jonka toimisto sijaitsee Kokkolassa. Saat meiltä palvelut sekä suomeksi että ruotsiksi.

K-P:n Yrittäjien uutiset

10.1.2024 News

New Yrittäjät app launched containing mobile membership card

SY has launched its new mobile app for members. The new app makes enjoying the benefits of membership of Suomen Yrittäjät, the Finnish SME…

Nainen tietokoneella

K-P:n Yrittäjien toimiston uudet aukioloajat

Keski-Pohjanmaan Yrittäjien toimisto palvelee:
Maanantai ja tiistai palvelemme Yritystalo Evaldissa klo 8-16
Keskiviikko, torstai ja perjantai palvelemme etänä klo 8-16

Puh. 010 5011 584 ja kpy@yrittajat.fi

Yrittämisen ja talouselämän erikoislehti

Yrittäjälehdestä voit lukea yritystarinoita alueeltamme, paikallisten yrittäjäyhdistysten toiminnasta sekä paljon ajankohtaista asiaa yrittäjälle.

Yrittäjien Ukraina-sivusto avattu

Suomen Yrittäjät on avannut Ukraina-sivuston tueksi yrittäjille! Sivustolla on tarjolla tietoa siitä, miten yrittäjän kannattaa toimia Ukrainan sodan vaikuttaessa monella tapaa yritysten toimintaan. Sivustolla kerrotaan myös tulevista tietoiskuista ja ajantasaisesti sodan vaikutuksista yrityksiin.

Kpy kuva
Toimialueellamme on n.
0
jäsenyrittäjää
0
paikallista yrittäjäyhdistystä
Ja lähes
0
luottamushenkilöä