Mellersta Österbottens Företagare

Välkommen till M-Ö:s Företagares hemsidor

Här hittar du aktuella företagarnyheter från området och medlemstjänsterna

Mellersta Österbottens Företagare har redan i över 80 års tid, fungerat som en stark intressebevakare för företagarna på området. Vi strävar till att företgarna på området, har goda förutsättningar att driva verksamheten, få tillväxt och internationalisera sig. Vi har gott samarbete med NTM-centralen, förbunden, utvecklings- och näringslivsbolagen, utbildningsväsendet samt med kommunerna. Vi fungerar också som en officiell regionorganisation inom Företagarna i Finland.

Regionorganisationens kontor finns i Karleby och därifrån du får betjäning både på finska och svenska. Desto fler vi är, desto bättre kan vi påverka. Kom med du också!

På verksamhetsområdet har vi ca.
0
medlemsföretagare
0
lokala företagarföreningar
och nästan
0
förtroendemän
M-Ö:s Företagares kontor är stängt 4.-31.7.2022

M-Ö:s Företagares kontor är stängt 4.-31.7.2022

Vi betjänar igen fr.om. 1.8. Under denna tid kan man inte beställa kreditupplysningar eller VR:s koder. Företagarna i Finlands rådgivningstjänst är öppen hela sommaren på numret 09 229 222.
Vi önskar alla en riktigt trevlig sommar!

M-Ö:s Företagares nyheter

14.4.2022 Nyhet

Mellersta Österbottens första företagsmarknad samlade en större publik än väntat

På Mellersta Österbottens första företagsmarknad, som ordnades av KOSEK och Mellersta Österbottens Företagare i Karleby, samlades cirka 90 personer som planerar att köpa eller…

Aktuellt från hela Finland