Medlemsförmåner
Elisa Abonnemang, nät- och IT-tjänster

Abonnemang och IT-tjänster

VI PÅ ELISA vill underlätta företagarnas vardag med effektiva arbetsredskap och nätförbindelser. Vi erbjuder mångsidiga förmåner värda hundratals euro för medlemmarna i Företagarna i Finland. Du får rabatt på bland annat abonnemang, mobilt bredband, företagsnummer, Elisa Viihde och Elisa Kirja samt varierande apparatförmåner varje månad.

Läs mer om medlemsförmånerna på adressen: https://yrityksille.elisa.fi/yrittajajasenen-edut

Säsongsförmån, gäller t.o.m. 30.9.2022

Ta i bruk tjänsten Elisa Oma IT med 20 % rabatt!

Glöm IT-bekymren och ta i bruk Elisa Oma IT. Från Oma IT får ditt företag stöd vid problem, övervakning i undantagssituationer samt underhåll av IT och utrustning.


Rabatt på 5G-abonnemang och -bredband

Som företagsmedlem får du rabatt på Elisas 5G-abonnemang och mobila bredband. Med företagsabonnemanget (600 M) kan du njuta av det supersnabba nätet med din telefon och med mobilt bredband har du med dig nätet var du än är.

⟩⟩ Ta del av våra erbjudanden

Avgiftsfria företagsnummer

Med hjälp av Elisa Puheratkaisu Vakio förbättrar du ditt företags tillgänglighet. Som medlemsförmån erbjuder vi dig 10 st. 010-företagsnummer kostnadsfritt. Vid behov får du 10 nummer till för halva priset.

⟩⟩ Läs mer

Yritysguru och Omaguru hjälper i IT-frågor

Som företagsmedlem får du IT-support via Yritysguru och Omaguru med 20 % rabatt. Yritysguru ger snabb och smidig handledning och hjälp per telefon vid alla IT-problem, även om du är kund hos en annan operatör. Med Omaguru kan du boka tid för ett möte i Elisas butik och få hjälp med vanliga IT-problem.

Obs! Medlemmarna i Företagarna i Finland betjänas på ett separat Yritysguru-nummer, som du hittar i medlemstjänsten.

Trivs med Elisas tjänster även på fritiden

Som medlem i Företagarna i Finland och företagskund hos Elisa får du en besparing på 120 € från Elisa Viihde Premium årsabonnemang. Elisa Viihde Premium är en TV-tjänst för hela familjen där du har inspelningar, betalkanaler och streamingtjänster i ett och samma paket.
Som företagsmedlem kan du även bekanta dig med Elisa Kirja-tjänsten under 5 veckor för 0 €!

⟩⟩ Läs mer och ta del av våra erbjudanden

Service från Företagspunkten, kundservicen och på nätet

Du får personlig betjäning genom att boka tid till den lokala Företagspunkten på adressen www.elisa.fi/ajanvaraus eller genom att ringa vår Företagskundservice, tfn 010 80 8088*.
Vår webbutik betjänar dig dygnet runt. I vår webbutik på adressen yrityksille.elisa.fi kan du göra inköp och uppdela betalningarna i räntefria månadsrater.

* Samtalspris 8,35 cent/samtal + 16,69 cent/min. (moms 24 %).

Du hittar detaljerade anvisningar i Företagarnas medlemsservice