Keski-Pohjanmaan Yrittäjät

Tervetuloa mukaan!

Keski-Pohjanmaan Yrittäjät ry. on pienten ja keskisuurten yritysten edunvalvoja, puolenpitäjä ja kumppani. Mitä enemmän meitä on, sitä vaikuttavammin voimme edistää yrittäjien asiaa. Tavoitteenamme on että, alueen yrityksillä olisi parhaat mahdolliset edellytykset toimia, kasvaa ja kansainvälistyä. Toimimme myös Suomen Yrittäjien virallisena aluejärjestönä ja toimisto sijaitsee Kokkolassa, Yritystalo Evaldissa. Saat meiltä palvelut sekä suomeksi että ruotsiksi.

K-P:n Yrittäjien uutiset

19.1.2023 Uutinen

Keski-Pohjanmaan Yrittäjät: Maatalous on alueellamme vahvaa ja maakunnissamme on merkittävää liha-, maito- ja turkistuotantoa

Ruoantuotanto on kriittisen tärkeä osa Suomen taloutta ja huoltovarmuutta. Jos ketju häiriintyy eikä kotimaista ruoantuotantoa ole, kaupan hyllyt tyhjenevät yllättävän nopeasti. Alueelle on tärkeää, että…

K-P:n Yrittäjien toimiston uudet aukioloajat

K-P:n Yrittäjien toimiston uudet aukioloajat

Keski-Pohjanmaan Yrittäjien toimisto palvelee:
Maanantai ja tiistai palvelemme Yritystalo Evaldissa klo 8-16
Keskiviikko, torstai ja perjantai palvelemme etänä klo 8-16

Puh. 010 5011 584 ja kpy@yrittajat.fi

Yrittämisen ja talouselämän erikoislehti

Yrittämisen ja talouselämän erikoislehti

Yrittäjälehdestä voit lukea yritystarinoita alueeltamme, paikallisten yrittäjäyhdistysten toiminnasta sekä paljon ajankohtaista asiaa yrittäjälle.

Helsinki XR Center
Yrittäjien Ukraina-sivusto avattu

Yrittäjien Ukraina-sivusto avattu

Suomen Yrittäjät on avannut Ukraina-sivuston tueksi yrittäjille! Sivustolla on tarjolla tietoa siitä, miten yrittäjän kannattaa toimia Ukrainan sodan vaikuttaessa monella tapaa yritysten toimintaan. Sivustolla kerrotaan myös tulevista tietoiskuista ja ajantasaisesti sodan vaikutuksista yrityksiin.

Kpy kuva
Toimialueellamme on n.
0
jäsenyrittäjää
0
paikallista yrittäjäyhdistystä
Ja lähes
0
luottamushenkilöä