Keski-Pohjanmaan Yrittäjät

Tervetuloa mukaan!

Keski-Pohjanmaan Yrittäjät on alueensa vahva yrittäjien edunvalvoja jo yli 80vuoden ajan.

Keski-Pohjanmaan Yrittäjät ry. on jo yli 80 vuoden ajan toiminut alueen yrittäjien vahvana edunvalvojana. Tavoitteenamme on että, alueen yrityksillä olisi parhaat mahdolliset edellytykset toimia, kasvaa ja kansainvälistyä.

Teemme tiivistä yhteistyötä ELY – keskusten, maakuntaliittojen, elinkeinoyhtiöiden, oppilaitosten sekä kuntien ja kaupunkien kanssa. Toimimme myös Suomen Yrittäjien virallisena aluejärjestönä. Aluejärjestön toimisto sijaitsee Kokkolassa ja palvelut saat sekä suomeksi että ruotsiksi.

Yrittämisen ja talouselämän erikoislehti

Yrittämisen ja talouselämän erikoislehti

Yrittäjälehdestä voit lukea yritystarinoita alueeltamme, paikallisten yrittäjäyhdistysten toiminnasta sekä paljon ajankohtaista asiaa yrittäjälle.

Yrittäjien Ukraina-sivusto avattu

Yrittäjien Ukraina-sivusto avattu

Suomen Yrittäjät on avannut Ukraina-sivuston tueksi yrittäjille! Sivustolla on tarjolla tietoa siitä, miten yrittäjän kannattaa toimia Ukrainan sodan vaikuttaessa monella tapaa yritysten toimintaan. Sivustolla kerrotaan myös tulevista tietoiskuista ja ajantasaisesti sodan vaikutuksista yrityksiin.

Kpy kuva
Toimialueellamme on n.
0
jäsenyrittäjää
0
paikallista yrittäjäyhdistystä
Ja lähes
0
luottamushenkilöä

K-P:n Yrittäjien uutiset

18.5.2022 Uutinen

Yrittäjien Kuntabarometrissä elinkeinopolitiikan kokonaisarvosana Keski-Pohjanmaan Yrittäjien kunnissa reippaasti yli maan keskiarvon

Kuntabarometrissä yrittäjät antoivat tunnustusta alueen kunnille. Valtakunnallisessa vertailussa Keski-Pohjanmaan Yrittäjien alue on sijalla viisi ja kuntabarometrin TOP10-sijoilta löytyy kaksi menestyjä kuntaa alueelta. Parhaiten kunnat…

Yrittäjäpäivät Tampereella maisema
Koulutukset ja seminaarit

Valtakunnalliset Yrittäjäpäivät