Keski-Pohjanmaan Yrittäjät

Tervetuloa mukaan!

Keski-Pohjanmaan Yrittäjät ry. on pienten ja keskisuurten yritysten edunvalvoja, puolenpitäjä ja kumppani. Mitä enemmän meitä on, sitä vaikuttavammin voimme edistää yrittäjien asiaa. Tavoitteenamme on että, alueen yrityksillä olisi parhaat mahdolliset edellytykset toimia, kasvaa ja kansainvälistyä. Toimimme myös Suomen Yrittäjien virallisena aluejärjestönä, jonka toimisto sijaitsee Kokkolassa. Saat meiltä palvelut sekä suomeksi että ruotsiksi.

K-P:n Yrittäjien uutiset

13.2.2024 Uutinen

Epävarmuus painaa vahvasti pk-yritysten suhdanneodotuksia, pieni toivonkipinä kuitenkin Keski-Pohjanmaan Yrittäjien toimialueella  

Keski-Pohjanmaan pk-yrittäjien yleinen suhdannenäkymä on hiukan heikompi verrattuna koko maahan. Myös arviot työllisyyden kehityksestä ovat pessimistisempiä kuin koko maassa. Pk-yritysten arvio liikevaihdosta ja kannattavuudesta on…


Mainos

Yrittämisen ja talouselämän erikoislehti

Yrittäjälehdestä voit lukea yritystarinoita alueeltamme, paikallisten yrittäjäyhdistysten toiminnasta sekä paljon ajankohtaista asiaa yrittäjälle.

Nainen tietokoneella

K-P:n Yrittäjien toimiston aukioloajat

Keski-Pohjanmaan Yrittäjien toimisto palvelee:
– maanantaisin ja tiistaisin Yritystalo Evaldissa klo 8-16
– keskiviikko, torstai ja perjantai palvelemme etänä klo 8-16

Puh. 010 5011 584 ja kpy@yrittajat.fi

K-P:n Yrittäjien tapahtumat

Aurajoki syysväreissä, kuva Turun kaupunki
Seinäjoki avaruuden pääkaupunki

Yrittäjien Ukraina-sivusto avattu

Suomen Yrittäjät on avannut Ukraina-sivuston tueksi yrittäjille! Sivustolla on tarjolla tietoa siitä, miten yrittäjän kannattaa toimia Ukrainan sodan vaikuttaessa monella tapaa yritysten toimintaan. Sivustolla kerrotaan myös tulevista tietoiskuista ja ajantasaisesti sodan vaikutuksista yrityksiin.

Kpy kuva
Toimialueellamme on n.
0
jäsenyrittäjää
0
paikallista yrittäjäyhdistystä
Ja lähes
0
luottamushenkilöä