Tietoa meistä

Suomen kokoinen Yrittäjäjärjestö

Yrittäjät on jäsenmäärältään elinkeinoelämän suurin keskusjärjestö, joka ajaa yrittäjien sekä pienten ja keskisuurten yritysten asiaa. Jäseniä Yrittäjien paikallisyhdistyksissä on lähes 70 000 ja toimialajärjestöissä noin 36 000. Hyvä näin, sillä mitä enemmän meitä on, sitä vahvempia olemme.

Ihmisiä työpisteillä

Liity jäseneksi

Yrittäjät luovat uutta ja pitävät Suomen pyörät pyörimässä. Se vaatii kovaa työtä — yrittämistä. Yrittäjät ovat tottuneet pärjäämään omillaan, mutta jokainen tarvitsee joskus apua, tukea ja verkostoja. Siksi kannattaa liittyä Suomen Yrittäjiin.

Alueellinen toiminta

Yrittäjät lähellä sinua

Löydä oman toimialan yrittäjät

Mies käärii hihat

Yrittäjä, näin parannamme arkeasi

Suomen Yrittäjät vaikuttaa lainsäädäntöön puolestasi ja varmistaa, että yrityksesi voi toimia mahdollisimman hyvin.

Tavoitteemme

Yrittäjät vaikuttaa päätöksentekoon pitkäjänteisesti ja tavoitteellisesti. Euro- , eduskunta- , hyvinvointialue- ja kuntavaaleihin laaditaan tavoiteohjelmat, joiden pohjalta vaikuttamista tehdään. Lisäksi tehdään lyhyemmän aikavälin Yrittäjien ratkaisuja -ohjelmia.

Tavoitteemme

Tutkimukset

Yrittäjien tutkimustoiminnan tavoitteena on yrittäjyyden ja pk-yritysten kannalta keskeisten asioiden analysoiminen. Tutkimukset palvelevat yrittäjyystietouden levittämistä ja edunvalvontaa. Tutkimustoiminnassa pyritään ajankohtaisuuteen.

Tutkimukset

Löydä yhteystiedot

Jäsen, pidäthän jäsentietosi ajan tasalla!

Tunnustus tehdystä työstä

Valtakunnalliset yrittäjäpalkinnot

Yrittäjät-sovelluksessa jäsenyytesi kulkee aina mukanasi

Sovelluksesta löydät kaiken olennaisen: jäsenkorttisi, jäsenetusi, tuoreimmat yrittäjäuutiset ja hyödylliset koulutukset sekä kiinnostavimmat tapahtumat. Ota sovellus nyt käyttöösi!

Kasvattamassa nuorta yrittäjyyttä

Yrittäjien jäsenenä pääset verkostoitumaan yrittäjäkollegoidesi kanssa: inspiroidu ja löydä kumppaneita sekä asiakkaita!

Liity jäseneksi