Kust-Österbottens Företagare
  • Andras evenemang och utbildningar

Företagarlunch i Korsholm

  • Kust-Österbottens Företagare
  • Mustasaaren Yrittäjät - Korsholms Företagare rf

Den andra torsdagen i mars har du möjlighet att nätverka och träffa andra företagare över en lunch. På lunchen deltar även näringslivschefen och näringslivskoordinatorn från Korsholms kommun, en representant från Korsholms företagare samt en företagsrådgivare från VASEK. Korsholms kommun står för lunchen till alla företagare som anmält sig senast 7.3. Temat för lunchen är företagsmentorerna.

Företagsmentorerna i Österbotten är erfarna företagare och affärsledare. De erbjuder sitt kunnande och sin erfarenhet kostnadsfritt till förmån för mikro- och småföretagare i regionen för att lösa affärsmässiga utmaningar. Alla samtal med mentorn är konfidentiella och processen framskrider i enlighet med just dina förutsättningar och behov. Företagsmentorerna arbetar på frivillig basis och alla deras tjänster är kostnadsfria.

Under lunchen berättar företagsmentorerna kort om sin verksamhet och hur servicen fungerar. Vi får även höra vilka orsakererna kan vara för att företagare tar kontakt med dem och varför många företagare vill ha en utomstående mentor och diskussionspartner.

Hoppas vi ses, välkommen!

Anmäl dig här
Avgiftsfritt
Centrumvägen 3, 65610 Smedsby