Kust-Österbottens Företagare

En förmiddag i hälsans och välmåendets tecken i Malax tillsammans med Thomas Källund

  • Företagarna i Finland
  • Kust-Österbottens Företagare
  • Malax Företagare

Kom till Åminne Stugby lördagen 30.9. klockan 10.00 och lyssna hur du som företagare kan ge din hälsa en boost!

Vi är många som lever en hektisk livsstil där mycket tid spenderas på våra arbeten och ibland kan det vara svårt att sätta tydliga gränser mellan arbete och fritid. Utmattningar och hälsoproblem relaterade till stress ökar tyvärr hela tiden i vårt samhälle, men det finns lösningar att tillgå för att uppnå ett bättre välmående. Med små förändringar kan man skapa en bättre struktur i livspusslet. Små förändringar som i sin tur leder till stora hälsovinster.

Thomas Källund kommer att berätta om vilka konkreta verktyg som du kan använda dig av dagligen för att få en bättre balans i ditt liv och samtidigt ge din hälsa en boost i rätt riktning. Han är till utbildningen specialsjukskötare i psykiatri, familjeterapeut, psykoterapeut samt yrkeslärare. Han har en mångårig erfarenhet att arbeta med barn, ungdomar och familjer och via sitt företag Akthero erbjuder han bland annat familjearbete, coachning/mental träning samt par- och familjeterapi.

Malax Företagare bjuder på kaffe och smörgås. Evenemanget är gratis för medlemmar och övriga betalar 5 euro. Sista anmälningsdagen är onsdag 27.9. Välkommen!

Anmäl dig här
Avgiftsfritt
Åminnevägen 409, 66100 Malax