Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

Kust-Österbottens Företagare
  • Andras evenemang och utbildningar

En lyckad rekrytering

  • Kust-Österbottens Företagare
  • Mustasaaren Yrittäjät - Korsholms Företagare rf

Det råder brist på kunnig personal i många branscher och som företagare tävlar du om de bästa arbetstagarna. Hur ska du, som företagare, göra för att sticka ut på marknaden och vad behöver du tänka på för att lyckas med rekrytering?

Jasmin Granholm, redaktör och producent på TE-byråns satsning TE-live berättar om deras kostnadsfria tjänst som hjälper företag att marknadsföra sin verksamhet och lediga arbetsplatser under en live-sändning.

TE-live är en TE-tjänst som producerar direktsändningar om lediga arbetsplatser, olika teman inom arbetslivet och företagandet samt om olika utbildningsmöjligheter. Under direktsändningarna intervjuas den rekryterande arbetsgivaren eller företagets representant och lediga arbetsplatser presenteras. Den nya rekryteringskanalen för arbetssökande och arbetsgivare närmare varandra redan under rekryteringsprocessen. TE-livesändningar används även vid internationella rekryteringar. Det är kostnadsfritt för arbetsgivaren att delta i TE-live.

Här hittar du mera information om tjänsten https://te-live.fi/.

Under rekryteringstemakvällen deltar även en sakkunnig representant från TE-byrån. Vi får veta mer om arbetsprövning, lönesubventioner och rekrytering av internationell arbetskraft. Vi får även veta hur TE-byrån hjälper till under rekryteringsprocessen och vem man kan kontakta för att få hjälp vid en rekrytering.

Vi förbehåller oss rätten till ändringar.

P.S. Berätta hurdana företagartillställningar du vill att kommunen ordnar

Fyll i Korsholms kommuns enkät och berätta hurdant program du vill att kommunenen ordnar för sina företagare! Berätta också vilken tidpunkt på dagen som oftast passar dig bäst. Genom att fylla i enkäten hjälper du oss att utveckla servicen. Det tar bara ett par minuter att svara på frågorna. Tack på förhand!

Anmäl dig här
Avgiftsfri
Hotel Vallonia, Centrumvägen 3, 65610 Korsholm