Företagarna i Finland
  • Fritid och fester
  • Resor

Malax Företagares julfestresa till Umeå

  • Företagarna i Finland
  • Kust-Österbottens Företagare
  • Malax Företagare

Malax Företagare ordnar lördagen 25.11.2023 en resa till Umeå. Resan är ett perfekt alternativ för nejdens företag att fira julfest ombord på MS Aurora Botnia. Under resan har du rejält med tid för julshopping och vinmässan i Umeå!

Program

Uppsamling med bussen från Petalax och Malax.
Wasaline’s MS Aurora Botnia avgår från Vasa kl. 08:00. Ombord finns affär, cafeteria, skärgårdsrestaurang, à la carte restaurang samt dansrestaurang och bar. Sjöfrukost serveras i Skärgårdsrestaurangen kl. 07:30.
Ankomst till Umeå hamn i Holmsund kl. 10:30 (svensk tid).

Shopping i Umeå

Umeå – även kallad Björkarnas stad, är för många en välbekant stad, men som man kanske inte besökt på länge. I Umeås centrum har utvecklingen gått framåt och välbekanta varuhus, konditorier samsas med nya köpcenter, gallerior och unika butiker i norra Sveriges trendigaste shoppingstad. Men Umeås trevliga atmosfär är densamma. Ett besök på ett välkänt konditori brukar höra till när man besöker Umeå.

Umeås IKEA är ca 30 000 kvadratmeter stort i två plan och är ihopkopplat med shoppingcentret Avion Shopping. I Avion samsas butiker, restauranger, caféer och serviceställen på 34 000 kvadratmeter. Butiksmixen utgörs av stora kedjor och lokala aktörer. Nu kör vi även till Överskottsbolaget i Ersboda. Här finns över 10 000 produkter – allt från heminredning till fritid och skönhet & hälsa. På returresan till Holmsund kan vi passa på att besöka ICA Maxi Stormarknad. Här finns ett komplett sortiment av mat och specialvaror som husgeråd, kläder, böcker, leksaker och mycket mer.

Vin i Umeå är en mötesplats för både erfarna och oerfarna dryckeskännare

Vin i Umeå är vinmässan för dig som vill lära dig mer, dofta och upptäcka viner från världens alla hörn. Tack vare kunniga utställare, intressanta seminarier och provsmakningar lockar vinmässan i Umeå en stor skara besökare.

Vin i Umeå, som arrangeras för åttonde gången, äger rum på Umeå Folkets Hus lördag 25 november. Mässan är en mötesplats för alla erfarna och oerfarna dryckeskännare. Du hittar också lite annan dryck som rom, gin, whisky och öl.

På mässan har du möjlighet att ta en paus från minglet och sitta ner och fördjupa dig i olika provningar som finns under dagen. Restaurang Freja håller öppet för att servera varm mat under hela mässan.

Hemresan med Aurora Botnia

MS Aurora Botnia avgår från Umeå, Holmsund kl. 20:15 (svensk tid). Middag från julbordet (inkl. öl, vin och läsk från kran) i Skärgårdsrestaurangen kl. 19:45 (svensk tid).
Efter ankomsten till Vasa kl. 01:00 kör bussen hemåt enligt uppsamlingsrutten.

Pris:

125 € / person (förutsätter minst 30 deltagare)

I priset ingår:

  • Bussresorna i turistbuss som uppfyller miljökraven i Umeå
  • Båtresorna med Wasaline (Vasa-Umeå-Vasa)
  • Sjöfrukost
  • Julbord inkl. öl och vin
  • Chaufförens tjänster

Bokningar och info (sista anmälningsdag 6.11.2023):
Niklas Iso-aho
Telefon 0500 565 441
E-post: niklas@oravaistrafik.fi

125 €