Kust-Österbottens Företagare
  • Evenemang

Välgörenhetsmiddagen Ukraine Aid

  • Kust-Österbottens Företagare
  • Korsnäs Företagare rf
  • Malax Företagare
  • Mustasaaren Yrittäjät - Korsholms Företagare rf

Finländarnas och österbottningarnas vilja att stötta de krigsdrabbade i Ukraina är stor – och lördagen den 15. april erbjuds en ny chans att hjälpa till. Då arrangerar fyra företagarföreningar, Korsholms Företagare, Vasa företagare, Vörå Företagare och Kust-Österbottens Företagare, välgörenhetsmiddagen Ukraine Aid på restaurang Berny’s i Replot.

Välgörenhetsmiddagen arrangeras i samarbete med föreningen Kalyna som distribuerar hjälp till det krigsdrabbade Ukraina och hjälper ukrainare som har kommit till Finland efter att anfallskriget började i februari 2022. Föreningen hjälper också till med integrering av ukrainare i Finland och främjar kulturellt utbyte mellan länderna.

Evenemanget drar i gång klockan 18.00 och inkluderar en tre rätters middag (drycker till självkostnadspris), underhållning av Show’n Acapella Group och dans till bandet Kuljun Pulju. Den som vill dra sitt strå till stacken, oberoende om man är medlem eller inte, kan köpa en biljett för 55 euro.

Under kvällen säljs även lotter. Avkastaningen går oavkortat via Kalyna till krigets offer. Huvudvinsten är en bil som Rinta-Jouppis bilaffär har donerat. Regionens ledande restauranger deltar också med presentkort.

Anmäl dig på länken nedan.

Betala efter anmälningen in 55 € (40 € doneras till Kalyna) på kontot:

Korsholms Företagare rf

FI85 4958 0010 1234 81

DABAFIHH

Meddelande: Ukraine Aid + ditt namn

Betald avgift fungerar som inträdesbiljett.

Varmt välkommen att hjälpa oss att hjälpa!

Anmäl dig här