Medlemsserviceexpert, Nylands Företagare

Medlemsserviceexperten ansvarar för Nylands Företagares medlemsförvaltning och -service. Den största delen av arbetet utförs per telefon, och därtill består uppgiften av att förbereda och genomföra evenemang samt av kommunikation.

Vi har påbörjat ett arbete för att systematiskt utveckla medlemsservicen. Arbetet har kommit igång bra, men ännu finns det stora möjligheter att utveckla och förnya vår verksamhet. Utvecklingsarbetet görs i samarbete med Företagarna i Finland.

Vi söker en utåtriktad och serviceinriktad, tvåspråkig (finska/svenska) person för att hantera företagarorganisationens viktiga eftermarknad. Du är dagligen aktivt i kontakt med våra medlemmar per telefon för att säkerställa en utmärkt medlemsupplevelse. Du ansvarar för administrationen av vårt medlemsregister.

Vi värdesätter lämplig utbildning och yrkeserfarenhet för uppgiften samt förståelse av företagande och samhällets verksamhet. Tidigare erfarenhet av medlems-/kundservice i många kanaler samt en förmåga att ge service på flera olika språk är en merit. Du är lösningsorienterad och påhittig när det gäller att söka information. Du behöver även erfarenhet av olika informationstekniska system och vara kapabel att hantera också stora datamängder.

Du ingår i vårt team på fem personer, och arbetet utförs i huvudsak på vårt kontor i Träskända. Anställningen är en tillsvidareanställning, som börjar enligt överenskommelse.

Intresserad?

Om du känner igen dig i den här arbetsbeskrivningen ska du skicka in en ansökan jämte löneanspråk senast den 31 oktober 2023 till adressen rekry@yrittajat.fi. Vi intervjuar sökande möjligtvis redan innan ansökningstiden går ut. Mer information om uppgiften fås av regionchef Petri Ovaska, tfn 0505585674.