Om oss

Kronoby Företagare har funnits sedan 1980-talet, med olika aktiva perioder genom åren. Efter en lugnare period, blev det en nystart i februari 2020, med en ny styrelse som glädjande nog bildades av företagare från alla kommundelar. 

 Vi arbetar för att företagarna i vår kommun ska kunna nätverka med varandra, träffas och ha roligt tillsammans. Vi vill också att vi företagare ska bli sedda och hörda i olika sammanhang, företagarna är en viktig del av kommunens näringsliv.

Föreningen har skapat en bra kontakt till Kronoby Kommun, som vi uppehåller med regelbundna möten. Där har alla företagare möjlighet att framföra sina ärenden till kommunen, endera genom oss i styrelsen, eller genom att komma med och delta själv.

  Föreningen vill också skapa lågtröskel tillfällen för kommunens företagare att träffas, få ny inspiration och diskutera. Träffar, utbildningar, och julfest erbjuder något för alla att ta del av. Vi har också genomfört olika projekt för att öka synligheten för företagarna i kommunen, t.ex förbättring av julbelysningen i alla kommundelar, och bilorientering.

Styrelsen träffas regelbundet och planerar program, och diskuterar aktuella ärenden. Vi vill gärna ha med nya medlemmar i styrelsen, är du intresserad? Tveka inte att ta kontakt med oss och anmäla ditt intresse!