Företagarna i Finland
Medlemsförmåner
Oma Säästöpankki Bank- och placeringstjänster, Finansieringstjänster

Bank-, placerings- och finansieringstjänster

OmaSp erbjuder Företagarnas medlemsföretag den bästa bankservicen i olika delar av landet. Serviceutbudets kärna utgörs av dagliga banktjänster för privat- och företagskunder samt av kreditgivning. Vi erbjuder också tjänster för sparande och placering. Högklassig kunderfarenhet är nära vårt hjärta:

 • Som företagskund betjänas du av en och samma expert, både när det gäller privata bankbehov och ditt företags penningärenden.
 • Vårt omfattande kontorsnärverk och riksomfattande kundbetjäning med flexibla öppettider samt mångsidiga digitala servicekanaler gör det möjligt för dig att få betjäning i olika delar av landet på det sätt som du föredrar och när det bäst passar dig.
 • Du når din egen expert direkt per telefon och du kan träffa honom eller henne på ett bankkontor eller använda våra digitala tjänster.
 • Du har tillgång till kassatjänster utan tidsbokning samt till penningförsörjning.
 • Vi fattar besluten lokalt så att vi ska kunna betjäna dig snabbt, smidigt och personligt.

Som Företagarnas medlem får du

 • Ett OmaSp Visa Business Credit-betalkort med de första 6 månaderna utan månadsdebitering. Värdet på förmånen 60 €/kort*. Ta i bruk företagskortet OmaSp Visa Business Credit och utnyttja följande toppförmåner:
  • LoungeKey – Res på ett bekvämare sätt. Njut avgiftsfritt av loungeservicen med företagskortet OmaSp två gånger per år.
  • eTasku – En behändig service, i vilken du kan spara och förmedla ditt företags inköpskvitton, 30 % förmånligare. Erbjudandet gäller eTaskus nya kunder.
  • Billhop – Utnyttja Billhops tjänst när du betalar ditt företags fakturor och effektivera företagets kassaflöde med tilläggsbetalningstid.

Läs mera (på finska)

Utnyttja betalkortets medlemsförmån och boka tid för ett möte på vårt kontor eller digitalt (på finska)

*Visa Business Credit kan beviljas ett företag som har sitt huvudsakliga kundförhållande hos Oma Säästöpankki och som har ett FO-nummer. Maximikreditgränsen fastställs individuellt enligt företagets och företagshelhetens lönsamhet och verksamhetsbetingelser.

 • Rekommendationskampanj: Vi belönar för rekommendationer som leder till ett kundförhållande med OmaSp:s jacka, som den nya kunden och rekommenderaren får välja. Förmånen är värd cirka 200 €. Läs mera och lämna dina kontaktuppgifter på en blankett (på finska). Vi kontaktar dig!

Välkommen till nöjda kunders bank – nära och närvarande

Yrittäjien jäsenenä saat rahanarvoisia etuja ympäri vuoden yhteistyökumppaneiltamme