Medlemsförmåner
Neste Bilar och bränsle

Bränslen Neste

När det är kvaliteten, pålitligheten och inhemskheten som avgör, är det inhemska företaget Neste ditt val. Som kund hos Neste kan du vara säker på att du alltid har stöd av marknadens bästa lösningar och produkter i ditt dagliga arbete. Såväl förare med tunga som lätta fordon samt industriaktörer har nytta av att samarbeta med Neste. Du kan effektivisera din affärsverksamhet med hjälp av digitala tjänster och olika betalningsalternativ.

Neste erbjuder alla sme-företag omfattande förmåner och smidig kundtjänst. När du tankar på Neste-servicestationer med mobilbetalning kopplad till företagskortet, med företagskort eller med Företagarna i Finlands medlemskort får du en rabatt på 2,5 cent på de stationsspecifika priserna (inkl. moms) på bensin och diesel. Det är enkelt och till kostnadseffektivt att tanka även i Finlands närområden Baltikum och Sverige. Neste Truck och Neste Express-stationer ingår inte i förmånen. Direktlevererade Neste-smörjmedel, -kemikalier, -flytgaser och -bränslen erbjuds alltid till konkurrenskraftiga avtalspriser.

Som företagskund drar du nytta av Finlands största nätverk av servicestationer samt av en flexibel, omfattande och kundorienterad service. Pålitligheten hos Nestes stationsnätverk grundar sig på lokala, erfarna företagares kompetens.

Företagare, välj Neste som din partner. Tillsammans är vi starkare. 

Du hittar alla Neste-stationer lätt på sidan www.neste.fi/asemahaku

Medlemsförmånen kan utnyttjas med Företagarna i Finlands medlemskort med magnetremsa. För tillfället är det inte möjligt att utnyttja förmånen med mobilt medlemskort.

Mer information:

    • Mer information i vår kundtjänst, tel. 0200 113 11 (på vardagarna kl. 08–16)
    • Läs mer på www.neste.fi

Hur gör man anspråk på förmånerna?

Besök medlemssidorna på yrittajat.fi. Logga in här.