Suomen Yrittäjät
Neste
Jäsenedut
Neste Autot ja polttoaineet

Polttoaineet Neste

Kun laatu, luotettavuus ja kotimaisuus ratkaisevat, valintasi on suomalainen Neste. Nesteen asiakkaana varmistat, että päivittäisen työnteon tukena ovat aina markkinoiden parhaat ratkaisut ja tuotteet. Nesteen kumppanuudesta hyötyvät niin raskaan kuin kevyen kaluston käyttäjät kuten myös teollisuuden toimijat. Saat tehostusta liiketoimintaasi digitaalisten palveluiden ja eri maksamisen vaihtoehtojen avulla.

Neste tarjoaa kaikille pk-yrityksille tuntuvat edut ja helppoa asiointia. Tankatessasi Neste-palveluasemalla yrityskortilla varustetulla mobiilimaksulla, yrityskortilla tai käyttäen Suomen Yrittäjien jäsenkorttia tankkauksen yhteydessä, saat bensiinistä ja dieselistä 2,5 senttiä alennusta asemakohtaisista hinnoista (sis. alv). Tankkaaminen on vaivatonta ja kustannuksiltaan kilpailukykyistä myös Suomen lähialueilla Baltiassa ja Ruotsissa. Tankkausetua ei myönnetä Neste Truck ja Neste Express asemilta. Suoratoimituksina hankittavat Neste-voiteluaineet, -kemikaalit, -nestekaasut ja -polttonesteet tarjotaan aina kilpailukykyisin sopimushinnoin.

Yritysasiakkaana hyödyt paitsi Suomen laajimmasta huoltoasemaverkostosta myös joustavasta, kattavasta ja asiakaslähtöisestä palvelusta. Nesteen asemaverkoston luotettavuus perustuu kokeneiden paikallisten yrittäjien osaamiseen.

Löydät Neste -asemat helposti nettiosoitteesta www.neste.fi/asemahaku

Jäsenedun hyödyntäminen onnistuu Suomen Yrittäjien jäsenkortin magneettiraidalla. Mobiilijäsenkortilla ei ole toistaiseksi mahdollista hyödyntää jäsenetua.

Lisätietoja:

  • Kysy lisätietoja asiakaspalvelustamme p. 0200 113 11 (arkisin 08–16)
  • Katso osoitteesta www.neste.fi

Nesteen yrityskortin tilaaminen

Lisätietoja Nesteen yrityskortin tilaamisesta saat kirjautumalla jäsenpalveluun. Kirjaudu jäsenpalveluun tästä.

Yrittäjien jäsenenä saat rahanarvoisia etuja ympäri vuoden yhteistyökumppaneiltamme