Företagarna i Finland
Medlemsförmåner
Suomen Kasvurahoitus Oy Finansieringstjänster

Kasvurahoitus finansieringslösningar till rabatterat pris

Kasvurahoitus stöder små och medelstora företags tillväxt genom att erbjuda effektiva och flexibla finansieringslösningar när företagaren behöver dem. Kasvurahoitus företagslån, kreditlimit och fakturafinansiering har redan hjälpt mer än två tusen små och medelstora företag att utveckla sin verksamhet.

Som medlem i Företagarna i Finland får du fakturafinansiering och kreditlimit till förmånligt pris

Fördel med fakturafinansiering

Som medlem i Företagarna i Finland har du möjlighet att dra nytta av fakturafinansiering för finansiering av enskilda fakturor eller större faktureringshelheter utan en behandlingsavgift på 10 euro för fakturan. Beroende på hur många fakturor du finansierar kan denna förmån innebära besparingar på flera hundra euro för ditt företag. För medlemmarna i Företagarna i Finland baseras priset för fakturafinansiering endast på en engångsavgift per faktura, som bestäms utifrån betalningsvillkoren för fakturan. Om du vill ha mer detaljerad information om prissättningen för fakturafinansiering kan du läsa mer här.

Fördel med kreditlimit

Ett medlemsföretag i Företagarna i Finland kan använda kreditlimit utan att betala en månatlig kontoskötselavgift på 10 euro. Det är kostnadsfritt att öppna en kreditlimit och du kan ta ut finansiering från den vid behov upp till den överenskomna övre gränsen. Dessutom ger gränsen skydd mot oväntade utgifter. Läs mer om kreditlimit och dess prissättning här.

Förmåner gäller för nya kunder.

Fråga mer

Fråga mer per telefon +358 968 298 003 eller via e-post asiakaspalvelu@kasvurahoitus.fi.

Yrittäjien jäsenenä saat rahanarvoisia etuja ympäri vuoden yhteistyökumppaneiltamme