Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

Suomen Yrittäjät
Jäsenedut
Suomen Kasvurahoitus Oy Rahoituspalvelut

Kasvurahoituksen rahoitusratkaisut etuhintaan

Kasvurahoitus tukee pk-yritysten kasvua tarjoamalla tehokkaita ja joustavia rahoitusratkaisuja, kun yrittäjä niitä tarvitsee. Kasvurahoituksen yrityslaina, luottolimiitti ja laskurahoitus ovat auttaneet jo yli kahta tuhatta pk-yritystä kehittämään liiketoimintaansa.

Suomen Yrittäjien jäsenenä saat laskurahoituksen ja luottolimiitin etuhintaan

Laskurahoitusetu

Suomen Yrittäjien jäsenenä sinulla on mahdollisuus hyödyntää laskurahoitusta yksittäisten laskujen tai suurempien laskutuskokonaisuuksien rahoittamiseen ilman 10 euron laskukohtaista käsittelymaksua. Riippuen siitä, kuinka monta laskua rahoitat, tämä etu voi merkitä yrityksellesi jopa useiden satojen eurojen säästöä. Suomen Yrittäjien jäsenille laskurahoituksen hinta perustuu ainoastaan laskukohtaiseen kertamaksuun, joka määräytyy laskun maksuehtojen perusteella. Jos haluat saada tarkempaa tietoa laskurahoituksen hinnoittelusta, voit lukea lisää täältä.

Luottolimiittietu

Suomen Yrittäjien jäsenyritys voi hyödyntää luottolimiittiä ilman 10 euron kuukausittaista tilinhoitomaksua. Luottolimiitin avaaminen on maksutonta ja siitä voi nostaa rahoitusta aina tarpeen tullen sovittuun ylärajaan asti. Lisäksi limiitti tarjoaa suojan yllättäviä menoja vastaan. Tutustu luottolimiittiin ja sen hinnoitteluun tarkemmin täällä.

Edut koskevat uusia asiakkuuksia.

Kysy lisää

Kysy lisää puhelimitse +358968298003 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@kasvurahoitus.fi

Yrittäjien jäsenenä saat rahanarvoisia etuja ympäri vuoden yhteistyökumppaneiltamme