Studerandemedlemskap

Studerandemedlemskapet är avsett för dig som är intresserad av företagande och studerar heltid i gymnasiet, vid en yrkesläroanstalt eller yrkeshögskola eller vid universitetet. Du kan bli studerandemedlem även om du ännu inte grundat ett eget företag.

Som studerande kan du dra full nytta av vår verksamhet genom att bli studerandemedlem i Företagarna i Finland. Som studerandemedlem är du med i vårt nätverk Unga Företagare med nästan 10 000 medlemsföretagare under 36 år.

  • Medlemskapet är avsett för dig som är intresserad av företagande och studerar heltid i grundskolan, i gymnasiet, vid en yrkesläroanstalt eller yrkeshögskola eller vid universitetet.
  • Du kan alltså bli medlem om du just nu inte är företagare utan studerar på heltid. Är du företagare rekommenderar vi fullt medlemskap.
  • Som studerandemedlem får du tillgång till ett mångsidigt förmåns- och servicepaket som sätter fart på dina företagardrömmar vid sidan av studierna.
  • Studerandemedlemskapet är kostnadsfritt.
  • När du gått med skickar vi en bekräftelse via e-post.

Vad är företagande och var borde man börja?

Företagande ger frihet och kräver mod. Det är en möjlighet att göra det du mest vill, på det sätt du själv vill. Här hittar du de viktigaste tipsen som hjälper dig komma i gång: en bra idé kan förändra ditt liv. Lycka till på vägen mot dina drömmar!

Bli medlem

Smarta val och en bra vägkost redan från starten hjälper dig nå din dröm snabbare. Genom studerandemedlemskap får du genast viktiga nätverk, stöd och tips som är guld värda. Många har blivit framgångsrika företagare med vår hjälp. Du är kanske följande i turen? Studerandemedlemskapet är kostnadsfritt, bli medlem genom att fylla i blanketten bakom länken.