Opiskelijajäsenyys

Maksuton opiskelijajäsenyys on tarkoitettu sinulle, joka olet kiinnostunut yrittäjyydestä ja opiskelet täysipäiväisesti lukiossa, ammattioppilaitoksessa, ammattikorkeakoulussa tai yliopistossa. Opiskelijajäseneksi voit liittyä vaikka et vielä olisikaan perustanut omaa yritystäsi.

Opiskelijana täyden hyödyn toiminnastamme saat liittymällä Yrittäjien opiskelijajäseneksi. Opiskelijajäsenenä olet osa Nuorten Yrittäjien verkostoamme, johon kuuluu jo liki 10 000 alle 36-vuotiasta yrittäjäjärjestön jäsenyrittäjää.

  • Jäsenyys on tarkoitettu sinulle, joka olet kiinnostunut yrittäjyydestä ja opiskelet täysipäiväisesti perusasteella, lukiossa, ammattioppilaitoksessa, ammattikorkeakoulussa tai yliopistossa.
  • Jäseneksi voi siis liittyä, jos et tällä hetkellä toimi yrittäjänä vaan olet täysipäiväinen opiskelija. Jos olet yrittäjä, niin suosittelemme täysjäsenyyttä
  • Opiskelijajäsenenä saat käyttöösi kattavan etu- ja palvelupaketin, joka vauhdittaa yrittäjyyshaaveitasi opintojesi ohessa. Opiskelijajäsenille tarjotut edut on listattuna alla. (huom! ei sisällä lakineuvontaa).
  • Opiskelijajäsenyys on maksuton.
  • Liittymisesi jälkeen sinulle lähetetään sähköpostilla varmistus.

Opiskelijaedut

Uutiskirje

Opiskelijajäsenenä saat nuorten yrittäjien uutiskirjeen 6 kertaa vuodessa. Tutusta ajankohtaisiin asioihin yrittäjyydestä ja kiinnostaviin uutisiin nuorista yrittäjistä.

Tilaa uutiskirje

Yrittäjä-lehti

Opiskelijajäsenenä voit inspiroitua lukemalla kiinnostavista nuorista yrittäjistä lehdestämme. Saat Yrittäjä-lehden kaksi kertaa vuodessa kotiisi kannettuna

Koulutukset

Opiskelijajäsenenä pääset Suomen Yrittäjien maksuttomiin koulutuksiin. Maksullisista koulutuksista maksat vain jäsenhinnan.

Tapahtumat

Opiskelijajäsenenä pääset mukaan Suomen Yrittäjien nuorille yrittäjille suunnattuihin tapahtumiin. Saat valmiita verkostoja ja tärkeitä kontakteja tulevaisuuttasi varten. Pääset lisäksi mukaan aluejärjestöjen järjestämiin yrittäjätapahtumiin.

Lue lisää

Mesenaatti.me joukkorahoitus

Mesenaatti.me tarjoaa opiskelijajäsenelle alennetun provisiohinnoittelun 5,9 % (norm. 7,0 %) kaikkien onnistuneiden rahoituskampanjoiden tuotosta sekä maksuttoman rahoituskampanjan perustamiseen liittyvän konsultoinnin.
Palvelun käyttöönotossa auttaa me@mesenaatti.me (muista mainita, että olet Yrittäjien opiskelijajäsen).

Lue lisää

Suomen Talousverkko

Suomen Talousverkko tarjoaa opiskelijajäsenelle: kuukausikirjanpidon käyttöönotto 0 € (norm. 89,00 € + alv).
Kuukausikirjanpito 80,00 €/kk + alv (norm. 89,00 €/kk + alv).
Muista palveluhinnaston mukaisista töistä -10 %.
Palvelun käyttöönotossa auttaa helpdesk@talousverkko.fi tai 010 397 6702 (muista mainita, että olet Yrittäjien opiskelijajäsen).

Lue lisää

Nets

Nets tarjoaa opiskelijajäsenelle Nets Plus -maksupäätepalvelun kolme ensimmäistä kuukautta veloituksetta (etusi arvo on vähintään 118,5 €). Nets Plus -sopimuskausi on 36 kk.
Palvelun käyttöönotossa auttaa myynti-fi@nets.eu tai 09-755 26340 (muista mainita, että olet Yrittäjien opiskelijajäsen).

Lue lisää

Nettilasku

Nettilasku.fi tarjoaa opiskelijajäsenelle Basic-version maksutta ensimmäisen käyttövuoden ajan (norm. 5 € + alv/kk) ja Pro-version puoleen hintaan ensimmäisen käyttövuoden ajan (norm.19 € + alv/kk)
Palvelun käyttöönotossa auttaa tuki@nettilasku.fi tai 020 7181 34 049 (muista mainita, että olet Yrittäjien opiskelijajäsen).

Lue lisää

Isolta

Arkhimedes tarjoaa opiskelijajäsenelle Arkhimedes Premium laskutusohjelman ilman kuukausimaksua (norm. 19,90 €/kk).
Palvelun käyttöönotossa auttaa info@isolta.fi tai 020 718 1710 (muista mainita, että olet Yrittäjien opiskelijajäsen).

Lue lisää

MyCashflow

MyCashflow tarjoaa opiskelijajäsenelle mikä tahansa MyCashflow-verkkokauppaversion veloituksetta neljän kuukauden ajan. Edun arvo on vähintään 196 €.
Palvelun käyttöönotossa auttaa info@mycashflow.fi tai 0600 16101 (muista mainita, että olet Yrittäjien opiskelijajäsen).

Lue lisää

Vilkas tarjoaa opiskelijajäsenelle Vilkas Now tai Suite -verkkokaupan -50% ensimmäisen vuoden ajan. Etu edellyttää vähintään 12 kk:n sopimusta. Avausmaksu 0€ ja kaikkiin sisältyy 30 päivän ilmainen kokeilujakso.
Palvelun käyttöönotossa auttaa tuki@vilkas.fi tai 03 410 90 419 (muista mainita, että olet Yrittäjien opiskelijajäsen).

Lue lisää

Paytrail tarjoaa opiskelijajäsenelle maksupalvelun ensimmäisen käyttökuukauden ilman kuukausimaksua (normaalisti 59 € / kk).
Palvelun käyttöönotossa auttaa asiakaspalvelu@paytrail.com tai 020 718 1820 (muista mainita, että olet Suomen Yrittäjien opiskelijajäsen).

Lue lisää

Webnode

Webnode on helppokäyttöinen kotisivujen luontityökalu. Webnode tarjoaa opiskelijajäsenelle 6 kk ilmaisen Premium Standard -paketin kokeilujakson (norm. 9,95 €/kk).
Palvelun käyttöönotossa auttaa support@webnode.com (muista mainita, että olet Yrittäjien opiskelijajäsen).

Lue lisää

Nerot.fi

Nerot.fi on uudenlainen tapa löytää töitä. Nerot.fi tarjoaa opiskelijajäsenelle palvelun kaikilla jäsentasoilla 50 % alennuksella ensimmäiset kuusi kuukautta.
Palvelun käyttöönotossa auttaa info@nerot.fi (muista mainita, että olet Yrittäjien opiskelijajäsen).

Lue lisää

Sinun etusi?

Haluatko tarjota etuja Suomen Yrittäjien opiskelijajäsenille? Ole yhteydessä kristiina.nyholm@yrittajat.fi

Mitä yrittäjyys on, ja mistä pitää aloittaa? 

Yrittäjyys antaa vapautta ja vaatii rohkeutta. Se on mahdollisuus tehdä sitä, mitä eniten haluat, juuri sillä tavalla kuin itse tahdot. Yksi hyvä idea voi muuttaa koko elämäsi. Onnea matkallesi kohti unelmia!

Fiksut valinnat ja oikeat eväät heti alkutaipaleella nopeuttavat tietäsi kohti unelmaa. Opiskelijajäsenyyden kautta saat heti tärkeitä verkostoja, tukea ja kullanarvoisia vinkkejä. Moni on ponnistanut menestyksekkääksi yrittäjäksi avustuksellamme. Sinä taidat olla seuraava? Opiskelijajäsenyys on maksuton, liity jäseneksi täyttämällä linkin kautta löytyvä lomake.