Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

Medlemsärenden

I Företagarnas medlemstjänst hittar du nyttiga verktyg för företagaren, såsom löne- och rabatträknare och blankett- och dokumentmallar.

Regionala och lokala medlemsförmåner. Sätten att lösa in medlemsförmåner varierar. Eventuella rabattkoder eller andra inlösenuppgifter hittar du i medlemstjänsten, under medlemsförmåner. Om det finns uppgifter om att lösa in förmåner, hittar du dem i slutet av enskilda medlemsförmånssidor, på grå botten.

I Yrityshakemisto hittar du uppgifterna om de medlemsföretag i Företagarna i Finland som har gett tillstånd till att uppgifterna publiceras. I företagsprofilen under användarnamnet för medlemstjänsten kan du ändra uppgifterna om ditt företag.

På Företagarna i Finlands webbplats hittar du information, hjälp och tips för företagare. När du läser företagarnas nyheter vet du vad det talas om just nu. Läs om våra målsättningar, lär dig mera och kom med och nätverka med andra företagare.

Medlemskort

För att få tillgång till medlemsförmånerna ska du ha ett giltigt medlemskort eller mobilkort för Företagarna i Finland, försett med ditt medlemsnummer.

Medlemsavgiftsfaktura

Du väljer leveranssätt för medlemsavgiftsfakturan när du ansluter dig. Fakturan skickas på det språk som angetts som företagets språk.

Medlemsbanners

Lägg till en banner som berättar om ditt medlemskap på ditt företags webbplats eller i en broschyr, så signalerar du att du hör till Företagarna.

Företagare i Finland

Företagare i Finland, en tidning för svenskspråkiga medlemmar i Företagarna i Finland.

FAQ

I Företagarna i Finlands medlemstjänst kan du uppdatera dina medlemsuppgifter. Det är viktigt för att vi ska kunna betjäna dig och ditt företag så bra som möjligt.

Du hittar dina medlemsuppgifter uppe i högra hörnet på webbplatsen, under ditt användarnamn. Under din användarprofil kan du uppdatera dina personuppgifter och under din företagsprofil uppgifterna om ditt företag.

Företag söker kontakter för affärsverksamhet mellan företag. Uppdaterade företagsuppgifter hjälper ditt företag att urskilja sig och att hitta samarbetsföretag som lämpar sig just för din företagsverksamhet. Håll också dina personliga uppgifter uppdaterade så att vi som organisation kan förmedla innehåll och förmåner som intresserar just dig.

Det är bra att uppdatera medlemsuppgifterna minst en gång om året, vid behov oftare. Om du har problem med att uppdatera uppgifterna, kontakta jasenpalvelu@yrittajat.fi.

Sätten att lösa in medlemsförmåner varierar. Eventuella rabattkoder eller andra inlösenuppgifter hittar du här i medlemstjänsten, under medlemsförmåner. Om det finns uppgifter om att lösa in förmåner, hittar du dem i slutet av enskilda medlemsförmånssidor, på grå botten.

Mobila kortet

Uppdatering av medlemsuppgifter

Medlemsavgiftsfaktura

Medlemskapet gäller för 12 månader framåt. Medlemsperioden kan börja vilken månad som helst. Alla medlemmar får en faktura en månad innan medlemsperioden börjar.

Medlemmarnas egen webbtjänst

Dessa hittar du i medlemstjänsten (på svenska):
Dokumentbank: blanketter för företagare
Löneräknare
Rabatträknare
Logga in i medlemstjänsten

Inte medlem än? Kom med i Företagarna.

Som medlem i Företagarna får du gratis juridisk rådgivning och värdefulla medlemsförmåner!

Bli medlem