Ett nytt mobilt medlemskort ersätter plastkortet – Företagare, kom ihåg att ladda ner appen i din telefon

Företagarna i Finlands nya mobilapplikation gör det enklare att dra nytta av medlemskapet hos Företagarna i Finland. Appen innehåller bland annat ett mobilt medlemskort och info om medlemsförmåner för företagare.

I appen hittar du också nationella, regionala och lokala nyheter för företagare och användbara utbildningar och information om evenemang.

Företagarnas medlemsapp kan nu laddas ner till mobiltelefonen från Apples och Googles appbutiker. Applikationen används med samma e-post och inloggning som medlemmarna använt på Företagarnas webbplats för medlemsservice.

Alla personer knutna till medlemsföretaget, för vilka det finns en e-post kopplad till företaget i Företagarnas medlemsregister, kan ladda ner mobilapplikationen.

Den gamla appen för företagare kommer att fungera till slutet av januari 2024. Ladda ner den nya redan nu!

Om du fortfarande vill ha ditt medlemskort i plast kan du beställa det separat genom att logga in på medlemsservicen på vår webbplats. Mer information om beställning av plastkortet hittar du här (på finska).

Plastkort kan beställas kostnadsfritt, ett per medlemskap. Priset för extra kort är fem euro styck.

Enligt Mikael Pentikäinen, vd för Företagarna i Finland, är mobilapplikationen en central del av Företagarna i Finlands digitalisering av verksamheten, för att bättre betjäna medlemmarna.

– En mycket stor del av Företagarnas medlemmar följer vår verksamhet och använder våra tjänster digitalt. Vi vill att de ska ha tillgång till högkvalitativa tjänster då de behöver dem, säger Pentikäinen.

– Vi vill, för våra medlemmar, underlätta att sköta ärenden och hålla sig uppdaterade i frågor som är viktiga för företagare. Hela vårt digitala tjänsteutbud, inklusive appen, utvecklas hela tiden. Därför önskar vi feedback och tips om hur tjänsterna bör utvecklas, fortsätter Pentikäinen.

Här hittar du svar, på finska, på frågor om Företagarna i Finlands app.