Jäsenkortti

Saadaksesi jäsenedut käyttöösi sinulla tulee olla voimassa oleva Suomen Yrittäjien jäsenkortti tai mobiilikortti, jossa on jäsennumerosi.

Esitä kortti aina pyydettäessä, jäsennumero on mainittava etujen yhteydessä sitä kysyttäessä. Tarvittaessa on käytettävä myös edunmyöntäjän tuotetunnusta tai varausnumeroa.

Jäsenkortti postitetaan ilmoittamaasi postiosoitteeseen jäsenmaksun maksettuasi. Kortti on voimassa 12 kk. Uusi kortti toimitetaan aina jäsenmaksun maksamisen jälkeen.

Jäsenyyteen sisältyy yksi jäsenkortti. Rinnakkaisjäsenkortteja voi tilata omistajille / yrittäjille hintaan 5 € / kpl (alv 0).

Mobiilijäsenkortista on tarjolla kaksi versiota

Mobiilijäsenkortista on tarjolla kaksi versiota: sovelluskaupan kautta ladattava puhelinsovellus ja verkkoselaimen kautta käytettävä mobiilikortti. Voit näyttää jäsenkorttiasi esimerkiksi jäsenetua käyttäessäsi samalla tavalla kuin fyysistä jäsenkorttia. Mobiilikortti ei valitettavasti toimi bensajäsenedun osalta tankatessa. Tankatessa tulee käyttää muovista jäsenkorttia.

Näin otat mobiilikortin käyttöön:

  • Kirjaudu sisään Yrittäjien jäsenpalveluun www.yrittajat.fi/kirjaudu puhelimen selaimella
  • Valitse sivun ylävalikosta Omat tiedot -kohta ja valitse sitten avautuvasta valikosta Jäsenkortti.

Lataa mobiilikortti sovelluskaupasta

Toimi näin:

  • Etsi Suomen Yrittäjien jäsennumerosi. Löydät sen helpoiten muovisesta jäsenkortistasi tai viimeisimmästä laskustasi. Etkö saa selville jäsennumeroasi? Ole meihin yhteydessä sähköpostitse osoitteesta jasenpalvelu@yrittajat.fi.
  • Lataa mobiilijäsenkortti sovelluskaupasta. Löydät sen hakusanalla: suomen yrittäjät. Sovelluskaupoissa mobiilijäsenkortin nimi on Suomen Yrittäjät, ja sen tunnistaa tutusta Y-logostamme.
    Suomen Yrittäjät -mobiilijäsenkortti on saatavissa Android- ja IOS-käyttöjärjestelmiin. Klikkaa alla olevista linkeistä lataamaan mobiilijäsenkortti laitteellesi
Kirjaudu jäsennumerolla ja jäsenrekisterissä olevalla sähköpostiosoitteella

Kun olet ladannut Suomen Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi, syötä jäsenkortin kirjautumissivulla jäsennumerosi ja jäsenrekisterissä oleva sähköpostiosoitteesi. Sovellus kysyy vielä etunimen, sukunimen ja puhelinnumeron rekisteröitymistä ja vahvistuskoodin lähettämistä varten. Saat pian tekstiviestillä vahvistuskoodin, jolla voit aktivoida sovelluksen.

Jäsennumero- tai jäsenkorttitiedustelut

Yhteystiedot

Karri Ruuskanen

Kumppanuuspäällikkö
Suomen Yrittäjät