12.12.2023 11:14
Nyhet

Hippi Hovi fortsätter producera riksomfattande svenskspråkiga kommunikationstjänster för Företagarna i Finland

Hippi Hovi ska ansvara för merparten av Företagarna i Finlands svenskspråkiga kommunikationstjänster under de kommande två åren.

Det innebär att Hovi nästa år producerar gemensamt svenskspråkigt kommunikationsmaterial för alla regionorganisationer med svenskspråkiga medlemmar inom Företagarna i Finland. Han ska tillsammans med journalisten Susanne Skata koordinera den svenskspråkiga medlemstidningen Företagare i Finland, producera nyhetsbrev och uppdatera innehållet på webbplatserna.

– Jag är både stolt och hedrad över det förnyade förtroendet. Samtidigt ser jag detta som ett stort erkännande för det jobb vi gjort med Susanne och översättaren Milla Eriksson under de senaste åren, säger Hovi.

Efter nästan tio år som vd för Kust-Österbottens Företagare ger Hippi Hovi över stafettpinnen åt Maija Aarnio i slutet av året.

– Det innebär att jag kan fokusera ännu mera på att förbättra den riksomfattande svenskspråkiga kommunikationen. Planen är att involvera lokalföreningarna mera i verksamheten. Detta är ett av de bästa och roligaste uppdrag man kan tänka sig som nybliven pensionär, konstaterar Hovi.