31.3.2022 16:31
Nyhet

Safaa’s Digi Clinic är öppen!

Safaa är vår praktikant från Vamias affärsverksamhetsprogram (merkonom). Han kan under sin praktikperiod hjälpa dig med social media och datorer. Du träffar Safaa på vårt kontor på adressen Rådhusgatan 12-14 i Vasa måndagar till torsdagar mellan 9-14.30. Kontakta honom via e-post om du vill stämma möte med honom (safaa.albanaa@outlook.com). Safaa talar svenska, engelska och lite finska. Han praktiserar hos oss till den 19 maj så grabba chansen! Safaa erbjuder sina tjänster om du behöver hjälp med:

  • Råd om social media (facebook, instagram)
  • Redigera foton, videor
  • Nätverksproblem
  • Tips för fotografering
  • •E-postproblem

Vem är Safaa?

Jag studerar till merkonom vid Vamia, och jobbar också på S-market Gerby. Jag pratar engelska, svenska och lite finska. Jag är pappa till två barn.

Jag driver mitt eget företag (UF) via skolan. Jag tillverkar och säljer hjärtformade handgjorda träljusstakar. Ni hittar mera information på facebook och instagram: “Light & Bright uf”

Jag kom till Finland för 7 år sedan från Irak. Jag har kandidatexamen från mitt land i informationssystem och data. Jag har jobbat på många olika ställen, t.ex. med datorunderhåll, på bank som sekreterare, i klädaffär som butik och IT-chef, som försäljningschef och som administrativ anställd i Project Power Plant. Jag har även drivit en egen klädaffär.

Tveka inte att be om hjälp! Du kan kontakta mig via e-post: safaa.albanaa@outlook.com

Med vänliga hälsningar,
Safaa