Medlemsärenden

I Företagarnas medlemstjänst hittar du nyttiga verktyg för företagaren, såsom löne- och rabatträknare och blankett- och dokumentmallar.

Regionala och lokala medlemsförmåner. Sätten att lösa in medlemsförmåner varierar. Eventuella rabattkoder eller andra inlösenuppgifter hittar du i medlemstjänsten, under medlemsförmåner. Om det finns uppgifter om att lösa in förmåner, hittar du dem i slutet av enskilda medlemsförmånssidor, på grå botten.

I Yrityshakemisto hittar du uppgifterna om de medlemsföretag i Företagarna i Finland som har gett tillstånd till att uppgifterna publiceras. I företagsprofilen under användarnamnet för medlemstjänsten kan du ändra uppgifterna om ditt företag.

På Företagarna i Finlands webbplats hittar du information, hjälp och tips för företagare. När du läser företagarnas nyheter vet du vad det talas om just nu. Läs om våra målsättningar, lär dig mera och kom med och nätverka med andra företagare.

Mobila kortet

Uppdatering av medlemsuppgifter

Medlemsavgiftsfaktura

Medlemskapet gäller för 12 månader framåt. Medlemsperioden kan börja vilken månad som helst. Alla medlemmar får en faktura en månad innan medlemsperioden börjar.

Medlemmarnas egen webbtjänst

Dessa hittar du i medlemstjänsten (på svenska):
Dokumentbank: blanketter för företagare
Löneräknare
Rabatträknare
Logga in i medlemstjänsten

Är du inte medlem än?

Som medlem får du tillgång till alla verktyg och många andra fantastiska förmåner.
Läs mer om förmånerna och anslut dig!