Medlemsavgiftsfaktura

Du väljer leveranssätt för medlemsavgiftsfakturan när du ansluter dig. Du kan välja mellan e-faktura, e-postfaktura och pappersfaktura. Om du betalar medlemsavgiften som nätbetalning i samband med att du ansluter dig, får du i fortsättningen en e-postfaktura.

Fakturan skickas på det språk som angetts som företagets språk. Servicespråken som kan väljas är finska, svenska och engelska. Leveranssättet och språket för fakturan kan ändras i användaruppgifterna i medlemstjänsten, i företagsprofilen.

Från och med den 10.5.2023 tillkommer ett pappersfaktureringstillägg på 6,00 €. Pappersfaktureringstillägget gäller inte seniormedlemskap. Läs mera här.

Misstänker du att du fått en faktura som är en bluff? En faktura som beställts per e-post kommer från adressen info@ropocapital.fi. Nedan ser du en modell för medlemsfakturan 2023 som Företagarna i Finland skickar.

Medlemsavgift

Medlemsavgiften innehåller inte mervärdesskatt. Priset på tidningen Yrittäjä Plus innehåller mervärdesskatt. Företagarna i Finland redovisar tidningsavgiften till Sypoint Oy. Om du inte vill prenumerera på tidningen, kan du betala bara medlemsavgiften. På så sätt registreras inte en prenumeration på tidningen.

Medlemsavgifterna 2024

Har företagets personalstyrka förändrats?

Kontrollera det korrekta beloppet för medlemsavgiften i tabellen över årets medlemsavgifter. När du betalar fakturan, använd det rätta medlemspriset tillsammans med fakturans referensuppgifter. På så sätt registreras betalningen korrekt hos oss.

När får jag min faktura?

Medlemskapet gäller för 12 månader framåt. Medlemsperioden kan börja vilken månad som helst. Alla medlemmar får en faktura en månad innan medlemsperioden börjar.

När får jag mitt medlemskort?

För att få tillgång till medlemsförmånerna ska du ha ett giltigt medlemskort eller mobilkort för Företagarna i Finland, försett med ditt medlemsnummer. Se mer information »

Var får jag mer information?

I frågor som gäller faktureringen kan du kontakta oss per e-post jasenpalvelu@yrittajat.fi.
I frågor som gäller ditt medlemskap kan du kontakta din regionala förening.