Jäsenmaksulasku

Jäsenmaksulaskun toimitustapa valitaan liittymisen yhteydessä. Valittavana on verkkolasku, sähköpostilasku ja paperinen lasku. Jos jäsenmaksu maksetaan verkkomaksuna liittymisen yhteydessä, tulee lasku jatkossa sähköpostilaskuna.

Lasku toimitetaan sillä kielellä mikä yrityksen kieleksi on ilmoitettu. Palvelukielinä on valittavana suomi, ruotsi ja englanti. Laskun toimitustavan ja kielen voi muuttaa jäsenpalvelun käyttäjätiedoissa, kohdassa yritysprofiili. Paperisten jäsenmaksulaskujen paperilaskutuslisä on 10.5.2023 alkaen 6,00 €. Paperilaskutuslisä ei koske seniorijäsenyyksiä. Voit lukea lisätietoja täältä.

Epäiletkö saamaasi jäsenmaksulaskua huijaukseksi? Sähköpostilla tilattu lasku tulee osoitteesta info@ropocapital.fi. Suomen Yrittäjien lähettämän jäsenlaskun 2023 mallin näet alta.

Jäsenmaksu

Jäsenmaksussa ei ole arvonlisäveroa. Yrittäjä Plus -lehden hinta sisältää arvonlisäveron. Suomen Yrittäjät tilittää lehtimaksun Sypoint Oy:lle. Jos et halua tilata lehteä, voit maksaa pelkän jäsenmaksun. Näin lehden tilaus ei kirjaudu.

Jäsenmaksut 2024

Jos yrityksen henkilöstömäärä on muuttunut?

Tarkista vuoden 2024 jäsenmaksutaulukosta oikea jäsenmaksun määrä.

Kun maksat laskua, käytä tätä oikeaa jäsenhintaa yhdessä laskun viitetietojen kanssa. Näin suoritus kirjautuu meille oikein. 

Koska saan laskuni?

Jäsenyys on rullaava 12 kuukautta. Jäsenkausi voi alkaa missä kuussa tahansa. Kaikille jäsenille lähtee lasku kuukautta ennen jäsenkauden alkua. 

Miten käytän jäsenkorttiani?

Löydät sovelluskaupastasi Yrittäjät-sovelluksen, jossa jäsenkorttisi kulkee kätevästi siellä missä sinäkin. Vaihtoehtoisesti voit käyttää jäsenkorttiasi myös selaimen kautta ja kirjautumalla Jäsenpalveluun. Voit halutessasi tilata erikseen muovisen jäsenkortin. Rinnakkaisjäsenkortteja voi tilata omistajille / yrittäjille hintaan 5 € / kpl (alv 0). Katso lisätietoja »

Mistä saan lisätietoja?

Laskutukseen liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä sähköpostilla jasenpalvelu@yrittajat.fi.
Jäsenyyteen liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä omaan aluejärjestöösi: