Tack för att du gått med i Företagarna i Finland!

Du kommer snart att få ett bekräftelsemail om din medlemsansökan. Som medlem i Företagarna är du bland dina egna: våra lokalföreningar har nästan 70 000 medlemsföretag och cirka 36 000 medlemmar i olika branschföreningar. Ju fler vi är, desto bättre kan vi påverka beslutsfattandet. När din medlemsansökan är godkänd får du ditt medlemsnummer och -kort, varefter har du fri tillgång till alla våra förmåner och tjänster.

Utnyttja dina förmåner fullt ut

Vi erbjuder våra medlemmar ett mångsidigt urval tjänster som underlättar affärsverksamheten samt värdefulla förmåner. Som medlem kan du bland annat njuta av följande nyttiga tjänster:

Nainen puhelimessa

Avgiftsfri rådgivning

Som medlem i Företagarna behöver du inte stå ensam med dina funderingar, för våra experter står till ditt förfogande. De ger råd t.ex. i frågor om arbetslivsjuridik och kollektivavtal, företagarens socialskydd, beskattning, betalningssvårigheter, företagsjuridik eller avtalsrätt.

Värdefulla förmåner

Som medlem får du rabatt av våra samarbetspartner och kan spara pengar på till exempel bränsle, resor, försäkringar, anställningsförmåner, partihandel, tidskrifter, juridiska tjänster och anslutningstjänster.

nainen ja vaaterekki

Nyttiga verktyg

Vi erbjuder våra medlemmar verktyg som varje företagare har nytta av, t.ex. löne- och rabatträknare, blankett- och dokumentmallar samt olika slag av guider.