Kiitos liittymisestä

Kiitos jäsenhakemuksestasi Suomen Yrittäjiin!

Jäsenenä olet oikeutettu lukuisiin jäsenetuihin ja palveluihin:

Lakineuvonta

Oikeus soittaa jäsenten maksuttomaan puhelinneuvontaan, josta tavoittaa yli 100 asiantuntijaa valtakunnallisesti ja alueellisesti. Neuvontapalvelumme kattaa mm. seuraavat alat: työelämän juridiikka ja TES-neuvonta, yritysjuridiikka ja yleisneuvonta, sopimusoikeus, sukupolven ja omistajavaihdokset, verotus ja yrittäjän sosiaaliturva.

Maksuton lakineuvonta
Henkilö kirjoittaa paperille

Materiaalipankki

Vuokrasopimus, tarjouspyyntö, työsopimus, palkkalaskelma, velkakirja → yrittäjä tarvitsee monenlaisia asiakirjapohjia. Yrittäjien jäsenellä on pääsy asiakirjapankkiin, jossa on 70 erilaista asiakirja- ja sopimusmallia yrityksen käyttöön. Jäsenellä on pääsy myös jäsenille tarkoitettuihin laskureihin, lomakkeisiin ja palkkataulukkoihin.

Siirry jäsenpalveluun

Kumppanien tarjoamat edut

Jäsenet saavat alennusta polttoaineesta, matkoista, majoituksesta, vakuutuksista (vaatii y-tunnuksen), työsuhde-eduista, tukkukaupasta, aikakauslehdistä, lakipalveluista, asiakirjapaketeista ja liittymäpalveluista. Tutustu tarkemmin kumppanien tarjoamiin etuihin.

Ota edut käyttöön

Koulutukset

Jäsenet saavat Yrittäjien korkeatasoiset koulutukset jäsenhintaan eli jopa 40 prosentin alennuksella.

Tutustu koulutustarjontaan

Numerohaku

Suomen Asiakastieto Oy tarjoaa Suomen Yrittäjien jäsenille ilmaisen numerohaun netissä.

Lue lisää Numerohausta

Mediat

Jäsen saa Yrittäjä-lehden veloituksetta ja Yrittäjä Plus -lehden vain 59 eurolla. Yrittajat.fi tarjoaa ajankohtaista tietoa, apua ja vinkkejä yritystoimintaan.

Lue julkaistuja Yrittäjä-lehtiä

Verkostot

Yrittäjien tilaisuuksissa ja koulutuksissa jäsenellä on mahdollisuus verkostoitua muiden yrittäjien kanssa paikallisesti, alueellisesti ja valtakunnallisesti. Yrityspörssi tarjoaa ylivertaisen yritysten välisen kauppapaikan jäsenille edullisimmin hinnoin. Jäsenpalvelussa olevasta yrityshakemistosta jäsenet löytävät kumppaneita, markkinoivat yritystään ja saavat jäseniltä jäsenille -edut.

Siirry Yrityshakemistoon
Mies käärii hihat

Edunvalvonta

Pidämme esillä yrittäjälle tärkeitä teemoja monilla vaikuttamisen tasoilla. Tuomme ajankohtaisia aiheita keskusteluun median edustajien kanssa. Olemme mukana ministeriöiden valmistelevissa työryhmissä ja kolmanneksi kuulluin järjestö eduskunnan valiokunnissa. Meillä on edustajat valtion alue- ja paikallishallinnon toimielimissä ja 1400 jäsenyrittäjää kuntien valtuustoissa. 4000 luottamushenkilöämme toimivat aktiivisesti yrittäjien puolesta. Aluejärjestöillä on aito kontakti kansanedustajiin ja organisaatiomme on heihin lähes päivittäisessä yhteydessä.

Tutustu tavoitteisiin