Korsholms Företagare

Välkommen till vår hemsida

Vi är en aktiv lokalförening. Vi tror på entreprenörskap som skapar arbete och framtid. Häng med oss, tillsammans är vi fler!

Presentkortsring

STÖD DIN LOKALA FÖRETAGARE – KÖP KORSHOLMS FÖRETAGARES PRESENTKORT! Ett presentkort är en utmärkt gåva, såväl till privatpersoner som företag. Genom att köpa presentkort av Korsholms Företagare stöder du samtidigt de lokala företagarna.

VÄLKOMMEN PÅ “FLYGANDE DAG” TILL VÖRÅ SKIDCENTRUM

VÄLKOMMEN PÅ “FLYGANDE DAG” TILL VÖRÅ SKIDCENTRUM

KORSHOLMS OCH VÖRÅ FÖRETAGARES MEDLEMMAR:
VÄLKOMMEN PÅ “FLYGANDE DAG” TILL VÖRÅ SKIDCENTRUM
Den 26.5 kl 13.00-16.00 bjuder vi från Korsholm och Vörå företagare in våra medlemmar till en familjedag Vörå Skidscentrum.
Tillsammans blir vi bara bättre och med flygande aktiviteter kommer även flygande idéer.

Under dagen får du och din familj delta gratis i följande aktiviteter:
– GOLFINSTRUKTIONER för nybörjare med instruktör
– RULLSKIDNING för nybörjare med instruktör
– FRISBEEGOLF
– PRÖVA PÅ ATT CYKLA MED EN FATBIKE
– VANDRINGSLED (ledd vandring kl. 13 och 14.30)
– PONNYRIDNING för barn (med reservering)
Vi bjuder även på grillkorv, våfflor, kaffe/te, saft under hela tillfället.
Detta är ett utmärkt tillfälle att nätverka över kommungränserna och hitta nya företagarvänner, kunder eller samarbetspartners.
Sänd oss gärna ett meddelande hur många som kommer från ditt företag (familj) så vi kan säkra serveringen.
VÄLKOMMEN!

Årets Företagarkryssning

Årets Företagarkryssning

Under februari har många coronarestriktioner slopats och planen är att alla restriktioner ska vara borta i början av mars. Senast då är det igen fritt fram att ordna olika evenemang, Häng alltså med då vi lättar ankar med Aurora Botnia mot Umeå lördagen 19.3.

Under kryssningen har du ett unikt tillfälle att knyta nya kontakter och bygga nätverk med andra företagare. Du får även värdefulla tips om hur du kan utveckla ditt företag. Ombord väntar givetvis även god mat, uppfriskande drycker och härlig underhållning.

Umeå bjuder som bekant på inspirerande och prisvärd shopping. Kryssningen är alltså et ypperligt sätt att koppla av och skämmma bort dig och din vän lite extra samt kombinera nytta med nöje. Vi genomför kryssningen i samarbete med Wasabus.

Nyheter

19.5.2022 Nyhet

Företagarna allt mer nöjda med sina hemkommuner i Kust-Österbotten

I onsdags 18.5. offentliggjordes resultaten i Företagarnas kommunbarometer. I Kust-Österbotten har företagarna blivit allt nöjdare med kommunernas myndighetsutövning. Kust-Österbotten var på delad sjunde plats…

Evenemang och utbildningar

Byaträffar i Korsholm i november

Korsholms Företagare och Korsholms kommun ordnar fyra byaträffar för kommunens företagare i november. Kommunens nya näringslivskoordinator Johanna Långskog styr upp träffarna och leder diskussionerna.