Pedersöre Företagare rf Pedersören Yritt

Pedersöre Företagare

Välkommen till Pedersören Företagares hemsidor!

Vi är en aktiv gemenskap för de lokala företagen i Pedersöre kommun. Vi tror på företagandet och skapar därmed arbete och framtid. Kom med i verksamheten. Desto fler vi är, desto bättre kan vi påverka!

Som medlem kan du använda dig av rådgivningstjänsten, som omfattar nästan 100 experter. Dessutom erbjuder vi medlemsförmåner pengar värda. Du är med i Finlands största företagarorganisation, som bevakar företagarnas intressen. Delta på olika evenemang och skolningar, så kan du knyta nätverk och få nya samarbetspartners!

Hela Finlands företagarnyheter

Lokala, regionala och riksomfattande nyheter för företagarna

Jussi Riikonen

Vad gör vi?

Företagarna förväntar sig av samhället en uppmuntrande atmosfär och en lagstiftning som förstår företagaren. Företagarna i Finland vill förbättra företagarnas ställning, förutsättningarna för företagande och bygga ett bättre samhälle för företagande. Vi ordnar skolningar och andra nätverksevenemang för företagarna. Vi hjälper till, när du behöver rådfråga någon.

Bekanta dig med medlemstjänsterna

Som medlem kan du använda dig av vår gratis juridisk rådgivningstjänst och medlemsförmåner pengar värda. Bekanta dig med våra medlemstjänster.