Pedersöre Företagare rf Pedersören Yritt

Pedersören Yrittäjät

Tervetuloa Pedersören Yrittäjien kotisivuille!

Olemme paikallisten yrittäjien aktiivinen yhteisö. Uskomme yrittäjyyteen ja luomme työtä ja tulevaisuutta. Tule mukaan toimintaamme, yhdessä olemme enemmän!

Pedersören Yrittäjät ry. on Keski-Pohjanmaan Yrittäjät ry:n aluejärjestön paikallisyhdistys. Olemme osa maamme jokaiseen kulmakuntaan ulottuvaa paikallisyhdistysverkostoa, Suomen Yrittäjät ry:tä. Kun liityt Pedersören paikallisyhdistykseen, liityt samalla Suomen vahvimpaan yrittäjävaikuttajien joukkoon. Jäsenenä Pedersören Yrittäjissä sinulla on käytettävissä kaikki osaaminen asiantuntijoilta maksuttomasta neuvontapuhelimesta. Lisäksi saat automaattisesti kaikki edut, jotka Suomen Yrittäjät tarjoaa.

Lue tuoreimmat yrittäjäuutiset

Paikalliset, alueelliset ja valtakunnalliset uutisemme kertovat, mitä tapahtuu ja mitä yrittäjien tulee tietää juuri nyt.

Jussi Riikonen

Mitä me teemme

Me pidämme yhtä ja yrittäjän puolta. Yrittäjyyteen mahtuu haasteita ja iloa, menetyksiä ja menestystä. Yrittäjäyhteisö tukee toinen toistaan. Järjestämme tapahtumia ja tutustumme yrittäjiin ympäri Suomen. Verkostostamme löydät avun, kun sitä tarvitset.

Tutustu jäsenetuihimme

Jäsenenämme olet oikeutettu moniin rahanarvoisiin jäsenetuihin. Katso, mitä kaikkea jäsenetuihimme kuuluu.

Tulevia yrittäjätapahtumia

Seinäjoki avaruuden pääkaupunki