Företagarna i Finland
Medlemsförmåner
VENI Energia El och energi

Elanskaffningstjänst

VENI Energia hjälper Företagarnas medlemmar att anskaffa el till ett så förmånligt pris som möjligt och sköter om allt som gäller deras elavtal. VENI Energia erbjuder alla Företagarnas medlemmar elanskaffningstjänster med 20 % rabatt.

Förmånlig el till Företagarnas medlemmar

VENI Energia är en neutral professionell köpare av el, ingen elförsäljare. VENI har anskaffningsmodeller som passar företag av alla storlekar. Alla modeller skyddar företagarna mot ogynnsamma och överraskande variationer och höjningar av elpriset.VENIs experter sköter om konkurrensutsättning och anskaffning av el på kundens vägnar. Vi ser till att våra kunders el alltid köps in till bästa möjliga pris. Våra experter sköter hela elanskaffningsprocessen med kundernas intresse för ögonen. Våra leveransmarginaler är alltid konkurrenskraftiga och vi har full kontroll över de risker som ingår i elanskaffningen.

I tjänsten Kontroll av energifakturor går vi igenom kundens elfaktura för att upptäcka eventuella felaktigheter. Om vi hittar ett fel och kunden får en återbetalning debiterar vi vårt arvode, på vilket Företagarnas medlemmar får 30 % rabatt. Om vi inte hittar några fel är kontrollen gratis.

Anmäl dig till Företagarnas samanskaffning

Du får samma medlemsförmåner som hos VENI Energia även hos ett annat dotterbolag i vår koncern, Företagarnas Elanskaffning. Registrera dig och teckna avtal genom kontakta VENIs kundtjänst 020 7414 110 eller asiakaspalvelu@venienergia.fi eller Företagarnas Elanskaffning 044 5871 700 eller asiakaspalvelu@sahkonhankinta.fi.Meddel a alltid ditt medlemsnummer i Företagarna i Finland när du tecknar avtal. Om du redan är kund hos VENI eller Företagarnas Elanskaffning, informera oss om ditt medlemskap så att du får tillgång till dina medlemsförmåner.

Läs mer www.venienergia.fi

Yrittäjien jäsenenä saat rahanarvoisia etuja ympäri vuoden yhteistyökumppaneiltamme