Suomen Yrittäjät
Veni energia
Jäsenedut
VENI Energia Sähkö- ja energiapalvelut

Sähkönhankintapalvelut

VENI Energia auttaa Yrittäjien jäseniä hankkimaan sähköä mahdollisimman edulliseen hintaan ja hoitaa kaikki sähkösopimuksiin liittyvät asiat puolestasi. VENI Energia tarjoaa kaikille Yrittäjien jäsenille sähkönhankintapalvelut 20 % alennuksella

Yrittäjien jäsenille edullista sähköä

VENI Energia toimii sähkön puolueettomana ammattiostajana, ei sähkön myyjänä. VENIltä löytyy sopiva hankintamalli kaiken kokoisille yrityksille. Ne kaikki suojaavat yrittäjää epäsuotuisilta ja yllättäviltä sähkönhinnan vaihteluilta ja nousuilta.

VENIn asiantuntijat hoitavat sähkön kilpailutuksen ja oston asiakkaan puolesta. Varmistamme, että asiakkaidemme sähkö ostetaan aina parhaaseen mahdolliseen hintaan. Asiantuntijamme hoitavat koko sähkönhankinnan asiakkaidemme puolesta heidän etujensa mukaisesti. Sähköntoimituksen marginaali on aina kilpailukykyinen, ja sähkön hankintaan liittyvät riskit ovat hallinnassa. 

Energialaskujen tarkastuspalvelussa käymme läpi asiakkaan sähkölaskut mahdollisten virheiden varalta. Jos löydämme virheen ja asiakas saa palautusta, veloitamme palkkiomme, josta annamme Yrittäjien jäsenille 30% alennuksen. Jos virheitä ei löydy, tarkistus on maksuton.

Ilmoittaudu mukaan Yrittäjien yhteishankintaan

VENI Energian lisäksi saat vastaavat jäsenedut konsernimme toisen tytäryhtiön Yrittäjäin Sähkönhankinnan kautta. Ilmoittaudu mukaan ja tee sopimus ottamalla yhteyttä VENIn asiakaspalveluun 020 7414 110 tai asiakaspalvelu@venienergia.fi tai Yrittäjäin Sähkönhankintaan 044 5871 700 tai asiakaspalvelu@sahkonhankinta.fi.

Ilmoita sopimuksen teon yhteydessä aina Suomen Yrittäjien jäsennumerosi. Jos olet jo ennestään VENIn tai Yrittäjäin Sähkönhankinnan asiakas, informoi meitä jäsenyydestäsi jäsenedun saamiseksi.

Lisää aiheesta muualla www.venienergia.fi

Yrittäjien jäsenenä saat rahanarvoisia etuja ympäri vuoden yhteistyökumppaneiltamme