Medlemsförmåner
Arval Bilar och bränsle

Arval Operationell leasing

Arval har ett specialerbjudande på full operationell leasing för medlemmarna i Suomen Yrittäjät. Operationell leasing baseras på ett fast pris per månad och inkluderar finansiering, serviceunderhåll, reparationer, däckservice och vägassistans. Försäkring, ersättningsfordon och vägskatt kan adderas till i leasingavtalet, m.a.o. kan Arval sköta allt som berör ditt fordon! Arval står för samtliga risker, inklusive eventuella avvikelser kring fordonets värdeminskning. Du behöver inte oroa dig för extra oväntade utgifter och du kan fokusera på din kärnverksamhet.

I tillägg till detta tidsbegränsade erbjudande, erhåller även medlemmarna ett bränsle-presentkort på 150€ då de signerar ett nytt leasingavtal med Arval.

Instruktioner för att lösa in förmånen finns i medlemstjänsten.

Arval är specialiserade på fullserviceleasing och nya mobilitetslösningar. Arval leasade nästan 1,5 miljoner fordon globalt vid slutet av december 2021. Varje dag erbjuder över 7000 Arval-medarbetare i 30 länder flexibla lösningar för privatkunder och företag av alla storlekar.

* Priserna inkluderar inte moms eller eventuella bränslekostnader. Arval tar väl hand om riktigheten av den information som lämnas. Delvis tillhandahålls denna information av tredje part. Arval ansvarar därför inte för eventuella förluster som uppkommit till följd av helt eller delvis felaktigheter i den lämnade informationen, såsom: priser, skatter och/eller data.