Yrittäjä! Tule mukaan omiesi pariin. Liity Yrittäjiin.

Jäsen, oletko jo ladannut Yrittäjät -sovelluksen puhelimeesi? Lataa sovellus Androidille tai Applelle.

Suomen Yrittäjät
Jäsenedut
Arval Autot ja polttoaineet

Arval Huoltoleasing

Suomen Yrittäjien jäsenenä saat etuhintaiset huoltoleasing-palvelut Arvalilta. Huoltoleasing perustuu kiinteään kuukausihintaan sisältäen mm. rahoituksen, huollot ja korjaukset, renkaat ja rengashotellin, sekä tiepalvelun. Voit myös halutessasi sisällyttää leasingsopimukseen vakuutuksen, sijaisauton, polttoaineet ja ajoneuvoveron laskutuksen, jolloin kaikki autoiluun liittyvä hoituu kätevästi kerralla! Arval kantaa kaikki autoosi liittyvät riskit ja sinä voit keskittyä sinulle tärkeimpään, eli päätoimiseen työhösi.

Jäsenetuhintaisten leasingpalveluiden lisäksi jäsenet saavat leasingsopimuksen alkaessa 150 euron polttoainelahjakortin.

Edun saat kirjautumalla jäsenpalveluun.

Täyden palvelun Arval tarjoaa kattavia leasing-palveluita kaiken kokoisille yrityksille ja yksityisille kuluttajille, opastaen kaikkiin autoihin liittyvissä asioissa auton hankinnasta sen palautukseen saakka. Arval on kansainvälinen autoleasing-yritys, joka työllistää yli 7000 työntekijää 30 maassa. Suomessa yli 30 hengen tiimi huolehtii, että apua asiakkaille on tarjolla kaikissa tilanteissa nopeasti, vaivattomasti sekä asiantuntevasti.

*Hinta ei sisällä ALV:a ja laskelmissa ei ole huomioitu mahdollisia polttoainekustannuksia. Laskelmat ovat suuntaa-antavia ja tehty käyttäen saatavilla olevaa tietoa, josta osan on toimittanut kolmas osapuoli. Jos laskelmassa ilmenee virheellistä tai vanhentunutta tietoa, Arval pidättää oikeuden muutoksiin.

Yrittäjien jäsenenä saat rahanarvoisia etuja ympäri vuoden yhteistyökumppaneiltamme