Företagarna i Finland
Medlemsförmåner
Jurinet Juridiska tjänster och rådgivning, Kampanj

Jurinet kampanj

Förmånens giltighetstid:
Riksomfattande

Som en säsongsförmån erbjuder vi en kostnadsfri 30-minuters kartläggning av ditt företags hållbarhetsrelaterade utmaningar. Detta är en lätt introduktion till rapportering i enlighet med EU:s direktiv om företagsansvar. Medlemsförmånen är giltig till och med 31.8.2024.

Kartläggningen av hållbarhetsfrågor (väsentlighetsanalysen) ger ett tydligt ramverk för att skapa en hållbarhetsrapport för ditt företag. Vi kräver ingen befintlig hållbarhetsstrategi, eftersom väsentlighetsanalysen är en naturlig utgångspunkt för att utveckla hållbar verksamhet.

I väsentlighetsanalysen tittar vi på verksamhetens påverkan på samhället och miljön, och identifierar sedan de effekter, risker och möjligheter som samhället och miljön ställer på verksamheten. Väsentlighetsanalysen gör det lättare att förutse olika risker och möjligheter och stöder utvecklingen av en hållbar företagsstrategi.

Våra jurister och konsulter som är specialiserade på företagsansvar och mänskliga rättigheter kommer att hjälpa ditt företag att bekanta sig med de EU-rapporteringsskyldigheter som gäller för er, och som kommer att träda i kraft stegvis under de kommande fem åren.

Kontakt

Yrittäjien jäsenenä saat rahanarvoisia etuja ympäri vuoden yhteistyökumppaneiltamme