Suomen Yrittäjät
Jäsenedut
Jurinet Kausietu, Laki- ja neuvontapalvelut

Jurinet kausietu

Edun voimassaoloaika:
Valtakunnallinen

Kausietu on voimassa 31.8.2024 asti:

Kausietuna tarjoamme veloituksetta 30 minuutin kartoituksen yrityksenne vastuullisuusteemoista. Vastuullisuusteemojen kartoitus on kevyt johdatus kohti EU:n yritysvastuudirektiivin mukaista raportointia.

Vastuullisuusteemojen kartoitus eli olennaisuusanalyysi antaa selkeän viitekehyksen, jonka mukaan laadimme vastuullisuusraportin yrityksellenne. Emme edellytä olemassa olevaa vastuullisuusstrategiaa, sillä olennaisuusanalyysi on luonnollinen aloituskohta vastuullisen liiketoiminnan kehittämiselle.

Olennaisuusanalyysissä tarkastelemme liiketoiminnan vaikutuksia yhteiskuntaan ja ympäristöön, jonka jälkeen selvitämme millaisia vaikutuksia, riskejä ja mahdollisuuksia yhteiskunta ja ympäristö kohdistavat liiketoiminnalle. Olennaisuusanalyysi helpottaa monimuotoisten riskien ja mahdollisuuksien ennakoinnissa sekä tukee vastuullisen toimintaperiaatteiden kehittämistä.

Yritysvastuuseen ja ihmisoikeuksiin erikoistuneet juristimme ja konsulttimme perehdyttävät yrityksenne teitä koskeviin EU:n raportointivelvoitteisiin, jotka tulevat voimaan porrastetusti seuraavan viiden vuoden aikana.

Ota yhteyttä:

Yrittäjien jäsenenä saat rahanarvoisia etuja ympäri vuoden yhteistyökumppaneiltamme